Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"odlična utakmica hrvata"

Donedavno igrao u Hajduku, a sada je oduševio protiv Reala: "Može se nositi sa svjetskim klasama"

Hrvatski veznjak sjajno se nosio sa zvjezdanom sredinom Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Bradarić prvi se put našao u startnoj postavi Celte i odmah je odigrao zapaženu rolu u šoku na Santiago Bernabeuu – njegova je momčad, 17. na ljestvici, odigrala 2:2 protiv Real Madrida.

Bradarić je igrao svih 90 minuta kao jedan od trojice središnjih veznjaka u formaciji 3-5-2. Igrao je do 83. minute, sudjelovao u akciji pri prvom golu i ostavio odličan dojam.

Dok se madridski mediji bave uzrocima Realova kiksa, galicijski su puni pohvala za svog novog igrača. Podsjetimo, Bradarić je jesen proveo na posudbi u Hajduku iz Cagliarija, a Celta ga je angažirala kao zamjenu za Slovaka Stanislava Lobotku, koji je otišao u Napoli.

gol expired Lazio srušio Inter u supervažnom susretu: Preokretom ih preskočili na drugom mjesto divider

''Zanimljiv doprinos Bradarića koji je odigrao odličnu utakmicu'', piše Faro de Vigo, dok mu je Atlantico posvetio čitav članak. ''Bradarić: igrač s taktičkom pločom u glavi'', naslov je članka.

Istaknuo se u oba smjera

''U svakom trenutku razumije što je potrebno odigrati. U svom debiju u startnoj postavi pokazao je da nije samo dobro obučen za svoju ulogu, nego se može nositi sa svjetskim klasama na najvećoj pozornici'', napisali su.

gol expired Brutalno nokautirao Neymara, sudac oduševio reakcijom: Ekspresno priskočio u pomoć divider

"S loptom je suigračima donosio prednost, ili im je barem nije oduzimao. Sjajno je odigrao u fazi obrane, uvijek je bio pravovremen u pomoći suigračima. Povlačio se gotovo do zadnje linije i osvajao mnogo odbijanaca i drugih lopti. To nije slučajno", dodali su.

Ako se po jutru dan poznaje, Bradarić je možda stigao u sjajnu sredinu za njegove igračke kvalitete. Dobro ga pamtimo još iz šampionske Rijeke, kada je iz sredine vukao konce igre momčadi Matjaža Keka.

Nešto slično htio je napraviti i Igor Tudor, ali na povučenijoj poziciji - uigravao ga je središnjeg čovjeka obrane u formaciji 3-5-2. Na žalost za Tudora i Hajduk, zbog više sile ostali su bez igrača kojem ni Santiago Bernabeu nije prevelika pozornica.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider