FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ugasio ga

Brutalno nokautirao Neymara, sudac oduševio reakcijom: Ekspresno priskočio u pomoć

Borac zanimljiva imena nije se dobro proveo, a reakcija suca oduševila je borilački svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Možda i glavni posao sudaca u borilačkom sportu je brinuti se za sigurnost sportaša u ringu ili kavezu. Jedan sudac u Tajlandu prezentirao je to na do sada rijetko viđen način.

U primjeru koji je putem borilačkih kanala došao do nas, radi se o priredbi promocije Muay hardcore, a glavni junak priče je sudac Sittichai Ineiad. Naravno, nikako ne smijemo zanemariti borca Soa Sovarathanu koji je brutalnim udarcem laktom nokautirao svog protivnika zanimljiva imena - Neymara. Ipak, sjajna reakcija suca ono je što je u ovom slučaju ipak posebnije, piše Fightiste.

Nenad Bjelica Pogledajte kako je ljutiti Bjelica izjurio s press konferencije: Odbio odgovarati na novinarska pitanja divider

Nakon što je primijetio da je Neymar u teškom nokautu te da je ostao bez svijesti već na nogama, sudac se bacio usporedno s njim, s ciljem da mu umanji silinu udarca glavom u pod. Nakon što je u tome uspio, brzo je odradio ostatak svog posla oko teško nokautiranog borca. Pogledajte kako je to izgledalo.

Snimka se brzo proširila borilačkim forumima i portalima, a svi zajedno su podijelili oduševljenje prednošću ovog suca svom poslu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider