Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pa ovo je sve

Ferguson nahvalio Kloppa pa ispalio: ''Zvao me u 3 ujutro da mi kaže da je Liverpool prvak''

Jürgen Klopp i Sir Alex Ferguson gaje veliko međusobno poštovanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački stručnjak Jürgen Klopp očekivano je proglašen menadžerom godine u Premierligi nakon što je ušao u povijest jer je nakon 30 godina Liverpoolu donio prvi naslov prvaka, i to s čak 18 bodova prednosti pred jakim Manchester Cityjem.

Bila je to kruna njegova petogodišnjeg rada na Anfieldu, gdje su u posljednjih godinu dana sletjela čak četiri trofeja – Lige prvaka, Superkupa, Svjetskog klupskog prvenstva i onaj naiščekivaniji – Premierlige.

gol expired Ono kad trčiš u vjeri da će ti Cristiano dodati: Viralna reakcija Higuaina nakon što je presprintao pola terena divider

A trofej za najboljeg trenera lige nosi naziv po legendarnom Sir Alexu Fergusonu, čovjeku kojeg će u modernom nogometu netko teško nadmašiti. U 27 godina na klupi Manchester Unitedu osvojio je 13 naslova prvaka te dvije Lige prvaka.

Kloppa je u svojoj poruci nahvalio i sam Ferguson. Kaže kako je Nijemac zaslužio ovu nagradu jer je Liverpool igrao fantastično. A onda je ispalio:

''Čak ću mu oprostiti što me zvao i probudio u 3:30 ujutro da mi kaže da je Liverpool prvak. Hvala ti na tome, ali zaslužio si. Svaka čast.''

Iako se radi o dva najveća rivala engleskog nogometa, Klopp se naklonio Sir Alexu.

''Znam da to nije baš najprimjerenije jer sam ja menadžera Liverpoola, ali divim mu se. Sjećam se, on je bio prvi britanski trener kojeg sam upoznao. Doručkovali smo zajedno, nisam siguran da li se sjeća, ali za mene je to bio kao da sam upoznao papu. Kliknuli smo odmah'', poručio je Klopp.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider