Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene na Šubićevcu

Šibenčani započeli pripreme s novim trenerom, otpisali su tri igrača

Ferdo Milin poveo je nogometaše Šibenika na pripreme za drugi dio sezone Prve HNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Šibenika započeli su pripreme za proljetni dio HT Prve lige s novim trenerom, ali i novim suvlasnicima kluba.

Tako je umjesto Marija Rosasa na klubu šibenskog kluba sjeo Ferdo Milin koji je do prije mjesec dana obnašao ulogu pomoćnika u stožeru Damira Krznara na klupi Dinama.

Pravni zastupnik novih suvlasnika kluba Stipe Grubišić objasnio je novinarima zašto se odlučili za promjenu na klupi.

"Rosas je imao jednu klauzulu u ugovoru vezano za UEFA Pro licencu, gdje je bio zakonski vezan da je riješi u nekom roku. Do toga nije došlo. Kako će klub krenuti u smjeru racionalizacije troškova, naš je stav da je njegova plaća jedan od razloga raskida ugovora", prenosi Šibenik in.

gol expired Srpski poduzetnik u velikoj ofenzivi: Kupio poznati engleski klub i kreće po dva pojačanja iz Manchester Cityja divider

Također, pravni zastupnik je kazao da još uvijek nema novih informacija oko Marina Jakoliša, ali je dodao da su raskinuli ugovor s trojicom igrača: Sandesom Jhinganom, Cole Perry Dasilvom i Ignaciom Bailoneom.

Milin se na predstavljanju zahvalio Upravi Šibenika na ukazanoj prilici.

"Zadovoljstvo mi je što sam ponovno u Šibeniku, ovaj put kao trener. Isto tako, volio bih čestitati treneru Rosasu, njegovom stožeru i igračima koji su napravili ovako dobar rezultat. Meni je sad možda i teže, moramo sad to sve potvrditi. Puno je lakše kad dolazite u sredinu kad je rezultat lošiji, pa idete to ispraviti, tu imate nekog kredita", rekao je.

gol expired Otvoreni rat u Manchester Unitedu: Ronaldo se opasno zakačio s "razjarenim bikom", čak 11 igrača želi otići divider

Inače, Milin je u trenerskoj karijeri sjedio na klupi Zadra i mlade hrvatske reprezentacije do 19 godina, dok je posljednje četiri godine obnašao ulogu pomoćnika na klupi mlade reprezentacije UAE do 17 godina i mlade momčadi Al-Nassra.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider