Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mnogi ga žele

Fabrizio Romano otkrio tko bi mogao kupiti Rokasa Pukštasa: Hajduk opet ruši rekord?

Fabrizio Romano ipak više vjeruje da bi Pukštas mogao prema nekome od njemačkih velikana.

Rokas Pušktas protiv Osijeka (Foto: Duje Klarić/Cropix)

Rokas Pukštas postao je hit-igrač u Hrvatskoj. Mladi Amerikanac dominira u dresu Hajduka i jedan je od najboljih ofenzivnih igrača lige, a kao takav, zamijetio ga je i Fabrizio Romano.

Talijanski stručnjak za transfere igrača nedavno je prije Hajduka objavio da će produžiti ugovor, a sada je ponovno pričao u njemu u svom podcastu Here We Go.

"Taj dečko je supertalentiran. Potpisao je novi ugovor do 2027. godine i trenutačno je jedan od najvećih talenata u hrvatskom prvenstvu, a znamo koliko talenata hrvatska liga proizvodi. Čini se da će taj američki dječak napraviti nešto posebno u budućnost", rekao je Romano i dodao:

Ramón Mierez - 1 VIDEO Ramon Mierez: "Da, želim igrati za Hrvatsku, a prabaka mi je Hrvatica" divider

"Produžio je ugovor jer je sretan ondje i jer mu je povećana plaća, ali postoje klubovi koji ga prate, posebice njemački. Zapamtite njegove ime, on je vrlo, vrlo talentiran. Ljudi u Hajduku su sigurni da će on biti dio američke reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2026. godine."

Navodno i skauti Arsenala stižu na Poljud na utakmicu protiv Gorice kako bi se uživo uvjerili u njegove mogućnosti, a Fabrizio Romano ipak više vjeruje da bi Pukštas mogao prema nekome od njemačkih velikana.

Hajduk bi prodajom mogao srušiti i rekordni transfer Luke Vuškovića u Manchester City.

Pukštas prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, a zasigurno će se cijena uskoro povećati, ipak ga prate velika imena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider