Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan obrat

Fabrizio Romano izjavio da je sve gotovo, a onda se umiješao Levy: Kane zadržan na aerodromu

Harry Kane trebao je postati novi igrač Bayerna, no Tottenham je u posljednji trenutak sve stopirao.

Harry Kane (Foto: Afp)

Fabrizio Romano, poznati nogometni insajder za transfere, potvrdio je ono što se već danima nagađalo – Harry Kane novi je igrač Bayerna. Budući da je on pouzdan izvor koji rijetko griješi u svojim izvještajima, njegovu vijest prenijeli su svi svjetski mediji. No onda je uslijedio šok.

Manje od sat vremena nakon njegove objave pojavila se vijest da je Tottenham povukao dozvolu da Kane otputuje u München na liječnički pregled. Kanea je ta vijest zatekla na aerodromu kada se već spremao privatnim zrakoplovom odletjeti put Njemačke.

Momčad Hajduka pozdravlja publiku na Poljudu Hajduk pokazuje napredak i može proći, Tomasov Osijek razgolićen, a Rijeka se tek treba dokazati divider

Sudbina engleskog kapetana tako je naglo zadobila potpuno drugu dimenziju nakon tjedana mukotrpnih pregovora između Bayerna i Tottenhama.

Cifra oko koje su se prvotno dogovorili klubovi iznosila je 115 milijuna eura, ali predsjednik Tottenhama Levy u posljednji je čas odlučio da s tom ponudom ipak nije zadovoljan. U Münchenu su se nadali da će Kaneov ugovor biti objavljen do kraja dana i da će igrač biti službeno predstavljen prije njemačkog Superkupa u subotu, kako bi u njemu mogao i zaigrati.

Sukob BBB-a i Grka VIDEO Procurila nova snimka kaosa između Grka i Boysa: Dokaz da je bilo dogovora divider

Takvim Levyjevim potezom Bayernova nadanja padaju u vodu jer rok za registraciju igrača koji imaju pravo nastupiti u njemačkom Superkupu istječe nakon podneva.

Izvjesno je da će do ponovnog dogovora kluba naposljetku ipak doći te će Kane postati najskuplje pojačanje u povijesti Bundeslige. Njegov bi transfer s bonusima trebao premašiti cifru od 120 milijuna eura, čime će Kane postati i najskuplji Britanac u povijesti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider