Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Našli mu već kuću

Bayern odriješio vreću i ruši sve rekorde: Kane će imati plaću kao i Mbappe

Bavarci su već pronašli kuću za Harryja Kanea u luksuznom naselju u blizini Münchena…

Harry Kane (Foto: Afp)

Kylian Mbappe sve je bliže Real Madridu, a Harry Kane Bayernu.

Florentino Perez i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ovo je zatreslo Madrid: Real žustro odgovorio na bombastične glasine divider

Odavno je jasno da će Mbappe, za kojeg će mnogi reći da je trenutačno najbolji ili barem najpotentniji igrač na svijetu, stajati Real kao suho zlato, no čini se da Kane neće biti puno jeftiniji, ako će uopće biti jeftiniji, s time što se mora uzeti u obzir da Kane ima 30 godina, a Mbappe 24, što je vrlo važna stavka.

Kane će biti rekordni transfer Bayerna

Engleski mediji pišu da je Bayern blizu dogovora s Tottenhamom i da bi odšteta trebala iznositi oko 110 milijuna eura. To će biti rekordna odšteta za Bayern, koji je dosad najviše platio Lucasa Hernandeza kupivši ga prije tri godine od Atletico Madrida za 80 milijuna eura.

Andre Onana VIDEO Onana se nije proslavio na debiju na Old Traffordu: Primio je gol s centra divider

U isto vrijeme pojavila se informacija The Athletica da će engleski napadač imati plaću u Bayernu oko 29 milijuna eura neto godišnje, što je dvostruko više od one koju trenutačno ima u Tottenhamu, a što će biti rekordna plaća u Bayernu i Bundesligi.

Kane i Mbappe podjednake plaće

Španjolski mediji ističu da je Real još i dobro prošao jer će Mbappe imati podjednaku plaću u Realu, pretpostavlja se oko 30 milijuna eura, a tko je bolji igrač, procijenite sami. Činjenica je da je Mbappe znatno mlađi i da će mu vrijednost još porasti u Realu.

Joško Gvardiol Ovo je zarada Dinama na Gvardiolu: Srušio je rekord i Marka Pjace divider

Iako se sve glasnije spekulira da PSG i Real vode tajne pregovore oko Mbappea, još uvijek nije poznato kolika će odšteta biti. Parižani su sve donedavno tražili 200 milijuna eura, no Real to nije bio spreman platiti. Svjesni da Mbappeu sljedeće godine istječe ugovor, Madriđani su navodno nudili dvostruko manje, no jasno je da je to tek nadmudrivanje. Na kojoj cifri će se naći, ako se nađu, teško je reći.

Bavarci već pronašli kuću za Kanea

U sve to treba uključiti i bonuse samo za potpis ugovora, no te se cifre obično vješto sakrivaju i posljednje se doznaju.

Kako god, njemački mediji pišu da su Bavarci već našli vilu u kojoj će Kane živjeti kada i ako preseli u München. Radi se o luksuznoj kući u elitnom prigradskom naselju Grünwaldu, koji se nalazi u zelenom pojasu na desnoj obali Isara, 12 kilometara jugozapadno od bavarske metropole.

U tom naselju živi većina Bayernovih nogometaša, a susjed ću mu biti i Karl-Heinz Rummenigge, legenda Bayerna i bivši glavni direktor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider