Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Samo su tri genija''

Legendarni trener otklonio sve dvojbe: ''Ronaldo je izvanredan, ali Messi je genij i nešto drugo''

Legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello tvrdi da je Cristiano Ronaldo ''sebe učinio šampionom'', dok je Lionel Messi ''genij''.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi iza sebe imaju veliki tjedan, obojica su se iskazala kad je najviše trebalo. Ronaldo je sam srušio Atletico i odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka, dok je Messi na gotovo jednak način slomio Lyon.

No kako to obično biva, ponovno je otvorena rasprava o Messiju protiv Ronalda, u koju se uključio i talijanski trener Fabio Capello.

''On izmišlja stvari koje drugi ne vide'', izjavio je Capello te na pitanje o dvojici velikana priznao da je Ronaldo postao šampion.

Međutim, ''Messi je genij i nešto drugo'', rekao je bivši trener Milana te nadodao:

''Ronaldo je izvanredan nogometaš, ali Messi je genij. U nogometu postoje tri genija: Pele, Maradona i Messi'', objasnio je ''Skyu''.

''Susreo sam se s Messijem kad je imao 16 godina i bio sam zapanjen. Radio je isto što i danas, ali 20 godina mlađi jer je rođen kao genij. Ronaldo je postao šampion, ali ne i genij'', zaključio je Talijan.

Geneza Bayernovih problema: Kako je bavarski div postao europski patuljak Niko Kovač i Hasan Salihamidžić s igračima Bayerna (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) +7 Niko Kovač i Robert Lewandowski (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider