Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznati svi parovi

Manchester United nastavio sjajan niz i plasirao se u četvrtfinale FA Cupa

Manchester United posljednji je četvrtfinalist FA Cupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United plasirao se u četvrtfinale FA Cupa nakon što je sigurnom 3:0 pobjedom slavio kod Derby Countyja. Wayne Rooney nije uspio srušiti svoju bivšu momčad, iako je odigrao jako dobru utakmicu u dresu Derbyja.

gol expired Već je imao problema gledati u oči Dončića, a onda je u svlačionicu ušetao srbijanski div divider

Luke Shaw doveo je United u vodstvo u 33. minuti nakon sretnog udarca iz voleja. Lopta se u neobranjivom luku odbila izvan dohvata domaćeg vratara Roosa. U 41. minuti Odion Ighalo povisio je na 2:0, a isti je igrač u 70. minuti potvrdio prolaz Uniteda u četvrtfinale.

Momčad Ole Gunnara Solskjaera odigrala je devetu utakmicu zaredom u kojoj nije poražena. Upisali su šest pobjeda i tri remija, a pritom su primili svega dva pogotka. 

gol expired Ibrahimović stao uz Bobana i poslao upozorenje šefu Milana: "Radi to strastveno ili..." divider

Tamo će United igrati protiv Norwich Cityja, koji je dan ranije iznenadio Tottenham i izbacio ga boljim izvođenjem udaraca s bijele točke, nakon što je rezultat nakon 120 minuta bio 1:1.

Preostali parovi četvrtfinala, koji su na rasporedu između 20. i 22. ožujka, su Sheffield United - Arsenal, Newcastle - Manchester City, te Leicester City - Chelsea.

gol expired Senegalska senzacija koja je srušila Liverpool otkrila da je odbila moćnu Barcelonu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider