Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu ostao dužan

Evo koji je nogometaš lakoćom svladao Ibrahimovića u svlačionici: ''Nemoj, ubit ćeš ga''

Alexandre Pato otkrio je pikanterije iz svlačionice Milana, čiji je član bio od 2007. do 2013. godine, a posebno mu je ostao u sjećanju okršaj Ibrahimovića i malo poznatog Amerikanca.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Afp)

Alexandre Pato otkrio je pikanterije iz svlačionice Milana, čiji je član bio od 2007. do 2013. godine, a posebno mu je ostao u sjećanju okršaj  Zlatana Ibrahimovića i malo poznatog Amerikanca.

Bivši napadač gostovao je na jednom brazilskom podcastu u kojem se prisjetio igračkih dana, odnosno zgoda i nezgoda u crvenom dijelu Milana.

Glavni protagonisti priče bili su Ibrahimović i Oguchi Onyewu, Šveđanin je žustro reagirao prema Amerikancu na treningu zbog klizećeg starta, ali Onyewu mu nije ostao dužan.

"Onyewu je nastavio igrati (nakon starta). Nije to napravio da bi ga ozlijedio, samo je htio doći do lopte. Tek se bio oporavio od ozljede i malo je oklijevao. U jednom trenutku je zastao, a svi smo vidjeli kako se Ibrahimović zatrčava i uklizava dvjema nogama s namjerom da ga teško ozlijedi", kazao je Pato, pa nastavio:

''Onyewu je zaista bio dobar dečko''

"Amerikanac je zaista bio dobar dečko, velikog srca. Ibrahimović je ustao i pokušao ga uhvatiti za dres kako bi ga ponovno srušio. Oguchi ga je primio i zakucao na travnjak u sekundi. Ibra je ogroman, ali Onyewu ga je zakucao nevjerojatnom lakoćom. Kao da podiže čašu'', srećom, u tom trenutku reagirali su suigrači:

"Potom je odmah skočio na njega i spremao se za udarac. Svi smo počeli vikati: 'Stani, stani! Ubit ćeš ga!'' zaključio je Pato.

Onyewu je proveo u Milanu 18 mjeseci, ali nije upisao nijedan službeni nastup za Rossonere. Imao je problema s ozljedama koljena, koje su ga skupo koštale u najboljim igračkim danima.

Novak Đoković Neuništivi Đoković proživljavao bolove cijeli meč, ali uspio se plasirati u finale Mastersa! divider

Andrej Kramarić i Igor Matanović VIDEO Hrvatska pobijedila Škotsku nakon preokreta, VAR spasio Vatrene u posljednjim sekundama! divider

Robert Prosinečki Robert Prosinečki upisao se crnim slovima u povijest crnogorske reprezentacije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🗣: "Moramo biti bolji. Pobijedili smo, ali Hrvatska mora bolje." 🇭🇷💪

📸: Ranko Suvar/CROPIX
Modrić je do sada dijelio drugo mjesto sa svojim bivšim suigračem iz Real Madrida, Španjolcem Sergiom Ramosom s po 180 nastupa. Međutim, večerašnjim 181. nastupom u hrvatskom dresu, probio se na drugo mjesto vječne ljestvice europskih igrača. Na vrhu ostaje Cristiano Ronaldo s 214 nastupa u dresu Portugala.

Bravo kapetane! ❤🇭🇷

📸: Ronald Gorsic/CROPIX
Pobjeda nakon turbulentne završnice! BRAVO VATRENI!!! 🇭🇷❤️🔥💪

📸: Ranko Suvar / CROPIX
GOOOOOOOOOL!⚽️

Vatreni prelaze u vodstvo 30. golom Kramarića za Hrvatsku! BRAVO KRAMA! 🇭🇷❤️🔥

📸: Ronald Gorsic / CROPIX