Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
marokanci spašeni

Europski velikani pomažu zarobljenim reprezentativcima: Nogometaš Liverpoola među njima

U cijelu priču upleli su se europski klubovi čiji su nogometaši pozvani u gvinejsku reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni reprezentativci Gvineje i dalje se nalaze u domovini nakon što je u njoj izvršen vojni udar. Reprezentativci Maroka, koji su u Gvineji trebali odigrati kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP 2022. godine, uspjeli su, pak, napustiti Conakry tijekom nedjeljne večeri.

Matjaž Kek Kek: ''Čestitam Daliću, ma vi Hrvati nikad niste zadovoljni. Nemate napadača? Pa gledajte Livaju, Kramarića..." divider

U cijelu priču upleli su se europski klubovi čiji su nogometaši pozvani u gvinejsku reprezentaciju i koji čekaju razvoj situacije u toj afričkoj državi.

Najpoznatiji među njima je Naby Keita, član Liverpoola, a u reprezentaciji Gvineje su i petorica nogometaša koji trenutačno igraju u francuskom Le Championnatu.

gol expired Predsjednike FIFA-e stao na stranu igrača zbog korona prekida: "Pa to je ludost" divider

Iz tih klubova su službeno obavijestili javnost kako su u stalnom kontaktu sa svojim igračima i da je zasad situacija dobra. No, neki klubovi su odlučili i direktnije pomoći svojim igračima pa su tako najavili da će poslati čarter letove kako bi se „zarobljeni“ nogometaši izvukli iz glavnog grada Conakryja u kojem i dalje odzvanjaju pucnjevi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider