Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prošao i pašalić

Barcelona se provukla u Turskoj: Barišić s Rangersima izbacio Crvenu zvezdu

Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante čitavu utakmicu. Barišić je ušao u 80. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Atalante, Brage, Rangersa i Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Europske lige.

Atalanta je i u uzvratnom dvoboju svladala Bayer iz Leverkusena, nakon 3:2 iz prvog dvoboja prije tjedan dana u Bergamu, u uzvratu je talijanski sastav slavbio sa 1:0. Iako je Bayer napadao gotovo čitavim tijekom susreta, nije uspio postići pogodak kojim bi poravnao ukupni rezultat, a kana je stigla u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je Boga pobjegao domaćoj obrani i iskosa pogodio mrežu.

Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante čitavu utakmicu.

gol expired Jedan od ovih šestero kandidata će postati vlasnik Chelseaja, milijuni su u igri divider

Braga je u uzvratnom susretu osmine finala obranila 2:0 prednost protiv Monaca iz prvog susreta u Portugalu prije tjedan dana, u uzvratu u Monte Carlu bilo je 1:1. Bragu je u vodstvo doveo Abel Ruiz u 19. minuti kada je njegov ne odviše opasan udarac s distance domaći vratar Nubel propustio u mrežu, da bi konačnih 1:1 postavio Disasi u 90. minuti udarcem glavom nakon kornera.

Rangers je u Beogradu protiv Crvene zvezde uspio obraniti veliku 3:0 prednost iz prve utakmice iako je domaći sastav rano poveo golom Ivanića u 10. minuti.

gol expired Velimir Zajec EKSKLUZIVNO za Dnevnik Nove TV: Legenda Dinama o Modriću, Livaji, Vatrenima i zašto misli da će Modri biti prvaci divider

No, odviše ofenzivnu igru srpskog prvaka škotski je prvak kaznio u 56. minuti kada je udarac Kenta sa 15-ak metara pogodio blok Dragovića i prevario Borjana za 1:1. Domaći je sastav ipak uspio ostvariti pobjedu na oproštaju od Europe ove sezone, a strijelac iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade bio je Ben.

Borna Barišić igrao je za Rangers od 80. minute.

Vrlo je zanimljivo bilo u Istanbulu gdje je Barcelona uspjela preokretom doći do 2:1 pobjede što joj je uz 0:0 iz prvog dvoboja bilo dovoljno za prolazak dalje.

gol expired Najljepša Hrvatica postala svjetski hit, u mjesec dana joj se promijenio život divider

Galatasaray je poveo golom Marcaa u 28. minuti kada je bio najviši u skoku pred gostujućim vratima nakon udarca iz kuta, ali samo devet minuta potom Pedri je poravnao nakon lijepog proigravanja Ferrana Torresa. Pobjedu i prolazak Barceloni osigurao je Aubameyang u 49. minuti na asistenciju Frenkiea de Jonga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider