Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zarađuje od Instagrama

Najljepša Hrvatica postala svjetski hit, u mjesec dana joj se promijenio život

Ana Maria Marković dobila je 250 tisuća pratitelja u samo mjesec dana na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ana Maria Marković jedna je od najljepših nogometašica na svijetu. Na sreću nogometne reprezentacije ona nastupa za Hrvatsku.

Marković ima 22 godine, igra u švicarskom Grasshopperu i ne krije da trenutno zarađuje više od Instagrama nego od nogometne karijere.

To ne znači da je Ana Maria loša nogometašica, naprotiv, jedna je od najboljih u reprezentaciji. Marković ima sve više ponuda izvan nogometa. Žele je brojni sponzori jer njezini su profili na društvenim mrežama sve popularniji.

gol expired VIDEO U 2. HNL viđen je fantastičan gol: "Spavaš li mirno Zlatane Ibrahimoviću" divider

Hrvatica rođena u Švicarskoj prije mjesec dana je dala intervju za Dnevnik Nove TV, a u to vrijeme je imala 70 tisuća pratitelja, no u mjesec dana joj se život doslovno promijenio. Mlada Hrvatica postala je hit na društvenim mrežama i u svjetskim medijima, danas je prati 315 tisuća ljudi.

gol expired VIDEO Huligani PSG-a na silu izvačili zvijezdu kluba iz automobila, sve je snimljeno divider

''Ja igram u špici ili na krilu zbog moje brzine, dajem golove, to ja znam, volim brze igre i kad su moje protivnice jake, ja sam brza, stvarno brza i imam dobar udarac i dobra sam isto u presingu'', rekla je Marković za Novu TV pa dodaje:

''Nažalost se ovdje u Hrvatskoj ne može živjeti od ženskog nogometa, ali imaju lige kao u Engleskoj ili Njemačkoj, ali su razlike enormne od muškog i ženskog nogometa, to je još preveliko'', ističe Marković.

Od laskave titule da je jedna od najljepših nogometašica svijeta ipak ne može pobjeći.

''To hoću čuti, ne da sam najljepša nogometašica, nego da ja znam igrati nogomet. Jesi li dobra igračica? Jesam, nisam loša.''

 

VIDEO Intervju za Dnevnik Nove TV:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider