Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u 111. minuti produžetka

Zrinjski kreirao pravu senzaciju: Eliminirali uglednog nizozemskog prvoligaša!

Zrinjski je izbacio ugledni Utrecht iz Europske lige s ukupnih 3:2.

Detalj s utakmice Zrinjski - Utrecht (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Zrinjskog iznenadili su ugledni nizozemski klub Utrecht i izbacili ga iz Europske lige. Nakon 1:1 u prvoj utakmici, Zrinjski je u uzvratu pred svojim navijačima slavio 2:1 nakon produžetka.

Regularni dio utakmice završio je 1:1, a onda je u 111. minuti Mandić odveo svoju momčad u 3. pretkolo kvalifikacija Europske lige.

Poveli su gosti u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena preko Gustafsona. Nakon 20 minuta ide u nastavku Hadžić je zabio za izjednačenje nakon asistencije Mandića, a onda je posljednje spomenuti igrač odlučio pobjednika u 111. minuti.

Kaos na utakmici Europske lige: Topovski udar ozlijedio suca i poslao ga u bolnicu! Sudac na travnjaku (Screenshot) Topovski udar u Rumunjskoj (Screenshot) Topovski udar u Rumunjskoj (Screenshot) Tučnjava na travnjaku (Screenshot)

Lopta je iz prvog pokušaja udarca odsjela na gredi, te ju je vratar imao na ruci iz odbijanca, no nije najbolje reagirao. Loptu je iščeprkao Mandić i na oduševljenje okupljenih navijača poslao u mrežu.

Zrinjski je s ukupnih 3:2 izborio 3. pretkolo kvalifikacija Europske lige, gdje ga čeka švedski Malmo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider