Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
tučnjava i na tribinama

Kaos na utakmici Europske lige: Topovski udar ozlijedio suca i poslao ga u bolnicu!

Sudac utakmice Europske lige Arnold Hunter završio je u bolnici nakon topovskog udara koji je doletio s tribine.

Galerija Sudac na travnjaku (Screenshot) Topovski udar u Rumunjskoj (Screenshot) Topovski udar u Rumunjskoj (Screenshot) Tučnjava na travnjaku (Screenshot)

Sudac utakmice 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu između Craiove i Honveda, Arnold Hunter, završio je u bolnici nakon što ga je ozlijedio topovski udar koji je doletio s tribine.

Igrala se 120. minuta utakmice u Rumunjskoj, odnosno posljednja minuta produžetka, kada je među igračima kod gol-aut linije nastalo komešanje. Sudac se stao sa strane kako bi vidio što se događa i tko koga gura i udara, a onda je s tribine doletjelo pirotehničko sredstvo i eksplodiralo

Sudac Hunter pao je na koljena i odmah se primio za desno uho. Nedugo nakon toga ušli su i liječnici, a potom i kola hitne pomoći u kojima je prevezen u bolnicu. 

Istovremeno je manja navijačka skupina mađarskog Honveda pokušala doći do tribine na kojoj su bili smješteni domaći navijači, no u tome ih je spriječio suzavac koji je bacila policija. 

Nakon više od 45 minuta stanke, susret je dovršen izvođenjem kaznenih udaraca, jer je nakon svekupno 210 minuta igre bilo 0:0. Domaći sastav je prošao dalje boljim izvođenjem kaznenih udaraca (3:1), ali ostaje za vidjeti tko je krivac za incident koji je šokirao Europu.

Ukoliko se pokaže da su domaći navijači prouzročili ozljedu suca, moguće da će Craiova biti izbačena iz daljnjeg natjecanja, a Honved izboriti daljnju fazu natjecanja. Zasada rumunjski sastav ide dalje...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider