Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokazao tko je gazda

S njim nema šale: Valverde potjerao Neymara s treninga!

Neymar nije samostalno napustio trening Barcelone, već ga je novi trener Valverde potjerao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar posljednjih tjedana puni naslovnice svih sportskih medija zbog potencijalnog transfera iz Barcelone u pariški PSG. U petak se također pričalo o tome, ali i o njegovom incidentu na treningu Barcelone, uoči prijateljskog El Clasica protiv Real Madrida u Miamiju.

Neymar je fizički nasrnuo na Portugalca Semeda, a nakon toga je ljutit napustio trening. Kako je bila riječ o amaterskoj snimci, mediji su se raspisali da je Brazilac svojom voljom napustio trening. U kasnim večernjim satima pojavila se informacija da je Neymara s treninga potjerao novi trener Barcelone Ernesto Valverde!

"Čim je naišao na prve probleme u momčadi riješio je to na autoritativan način, potjeravši Neymara s treninga. Valverde je odmah pokazao tko je gazda u momčadi", pišu španjolski mediji.

Sličnu situaciju s problematičnim igračima Valverde je imao u Athletic Bilbau, te Espanyolu i sve su završile tako da su igrači (Yeste, Del Horno, Pochettino, Tamudo) podvili rep i prilagodili se nametnutoj disciplini.

Valverdeu je, prema pisanju španjolskih medija, puna kapa Neymara i transfer sage zbog koje ne može u miru slagati momčad za novu sezonu koja je pred vratima. Nasljednik Luisa Enriquea ne zna da li će moći računati na Brazilca s prvim danom nove sezone ili će pak njegovo mjesto popunjavati Neymarov sunarodnjak Coutinho ili pak netko treći.

Situacija je pomalo naporna i svima u klubu, pa tako i kapetanu Andresu Iniesti:

"Želimo da Neymar ostane s nama. Mislim da je najbolje da se izjasni što želi", poručio je Iniesta medijima, a slično je zborio i predsjednik katalonskog kluba Bartomeu.

"Želimo da ostane. Ako pak želi otići, klub koji ga želi mora platiti odštetnu klauzulu".

Prema posljednjim informacijama sve je spremno za najveći transfer u nogometnoj povijesti. PSG je pripremio 222 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula brazilskog napadača...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider