Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To ne može nitko

Ostao bez riječi nakon Messijeve predstave: ''Njegov talent nije usporediv ni sa čime''

Barcelonin trener Ernesto Valverde ostao je ''bez riječi'' na predstavu Lionela Messija u pobjedi nad Valladolidom.

Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ernesto Valverde nakon utakmice protiv Valladolida rekao je da mu je ''ponestalo riječi'' da opiše Lionela Messija nakon njegovih posljednjih majstorija. Barcelona je pobijedila Valladolid s 5:1, a Messi je postigao dva pogotka, uključujući vrhunski slobodni udarac, te podijelio dvije asistencije za Vidala i Suareza.

Barcelona se tom pobjedom vratila na vrh La Lige sa sedmom uzastopnom pobjedom u svim natjecanjima, dok je Messi još jednom potvrdio zašto je jedan od najvećih u povijesti.

''Što se drugo može reći o njemu? Ponestalo mi je riječi'', izjavio je Valverde na press-konferenciji nakon utakmice.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto © nordphoto / Borja B.Hojas) /PIXSELL) Kako je Dalić iznenadio Vatrene i koliko je imidž važan: Ronaldo ima nevjerojatan sponzorski ugovor. Koliko zaradi Modrić? divider

''Uvijek znamo da će se pojaviti, bez obzira na utakmicu. Njegov talent nije usporediv ni sa čime, stvarnost je da svaki put kad dotakne loptu, događa se nešto posebno. Jednostavno ne znam što bih rekao'', dodao je Valverde.

Messi je protiv Valladolida stigao do jubilarne brojke od 50 golova u karijeri iz slobodnih udaraca. Također, došao je do brojke od 51 pogotka u 2019. godini. Više od njega trenutačno ima Raheem Sterling (53).

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Sastanak Barcelone i Intera: Pregovaralo se oko Rakitića, poznati insajder otkrio detalje divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider