Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
Tvrde Englezi

Gvardiol izlazi pred upravu Leipziga s jednim prijedlogom: Hoće li pristati na to?

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol na meti je Manchester Cityja.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Joško Gvardiol neće moći igrati posljednju utakmicu sezone, finale Kupa između njegova RB Leipziga i Eintrachta, zbog crvenog kartona u polufinalu.

Težak je to udarac za njemačkog bundesligaša, a što li će tek reći kada im Vatreni izloži jedan prijedlog - da ozbiljno razmisle o ponudama koje bi mogle stići ovog ljeta.

U prvom redu tu se misli na Manchester City, koji već neko vrijeme prati hrvatskog braniča. Imali su se prilike osobno uvjeriti u njegove kvalitete u međusobnom dvomeču Lige prvaka. U prvom susretu Gvardiol je zabio pogodak, dok su Nijemci u uzvratu na Etihadu doživjeli pravu katastrofu.

Dani Olmo Na Maksimiru se lakše diše: Olmo potpisao novi ugovor, evo kolika se zarada smiješi Dinamu divider

Sedam su puta vadili loptu iz vlastite mreže, no to nije pokvarilo Pepov dojam o talentiranom Hrvatu pred kojim je blistava budućnost. Rado bi ga volio vidjeti u svojoj momčadi, a za to morati istresti popriličnu svotu eura.

Barata se iznosom od 100 milijuna eura, što znači da bi Gvardiol postao najskuplji branič, ali ipak valja stati na loptu – za transfer se trebaju poklopiti neke stvari, piše Times.

Katalonski stručnjak na raspolaganju već ima pet kvalitetnih braniča i nema potrebe stvarati gužvu u svlačionici, no dogodi li se da netko od njih napravi izlazni transfer, Guardiola bi sasvim sigurno krenuo po Hrvata.

Matija Frigan Ovo je najbolja momčad Supersport HNL-a bez nogometaša Dinama i Hajduka divider

Ako se to obistini, znači da bismo sljedeće godine mogli vrlo lako gledati dva Hrvata u momčadi engleskog, a možda i europskog prvaka. S Mateom Kovačićem sve je dogovorio, a samo preostaje da se dogovori visina odštete s Chelseajem.

Jedan je Hrvat praktički na korak do Etihada, a možda mu se i drugi uskoro pridruži…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider