Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE MOGUĆE

Bomba iz Engleske: City pripremio ponudu za Messija, evo koliko će morati platiti

Engleski mediji uvjeravaju javnost kako je sve spremno za dolazak Messija u City.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brojni engleski mediji danas su objavili senzacionalnu vijest. Prema njihovima izvorima, bogati Manchester City pripremio je ponudu za Lionela Messija.

Čelnici Barcelone izjavili su da Messi nije na prodaju, no ako vlasnici engleskog kluba aktiviraju otkupnu klauzulu za čudesnog Argentinca, onda ništa nije nemoguće.

gol expired Neuer ponovno oduševio Hrvate: Poslušajte kako pjeva hit Jasmina Stavrosa divider

Vlasnici Cityja razmatraju kako na najbolji način dovesti Messija u klub, novac im nije problem, ali financijski fair play stvara probleme.

Engleski mediji objavili su da City pokušava pronaći način da ne prekrši UEFA-ino pravilo, a ponudu u Barcelonu mogli bi poslati za nekoliko dana.

Messi je nezadovoljan u Barceloni

Lionel Messi igrač je koji je navikao osvajati trofeje i biti najbolji, ali s Barcelonom je ove sezone upisao niz loših rezultata, Real je osvojio naslov u Španjolskoj, a u Ligi prvaka Bayern ih je pomeo s 8:2.

Samuel Edouk (Foto: Robert Matić / Hajduk.hr) Bivši Vatreni kupuje u Hajduku: Stigao kao veliko pojačanje, sad se nadaju prodaji divider

Ako ovo ljeto ne ode, vjerojatno neće nikada jer je stanje u svlačionici Barcelone trenutačno jako loše i pravi je trenutak za odlazak. Suarez je na izlaznim vratima, kao i Pique i Rakitić, a novi trener Koeman želi prodati još nekoliko igrača kako bi imao za dovođenje novih imena, a jedna od želja mu je Depay iz Lyona.

Messi je već 20 godina u Barceloni i najveći je igrač u povijesti kluba. Teško će se oprostiti od Katalonije, ali trenutačno je situacija u klubu takva da će sigurno barem razmisliti.

Aguero igra ključnu ulogu?

Napadač Cityja kum je s Messijem i njegov najbolji prijatelj, a baš bi on mogao biti jedan od razloga Messijeva dolaska u City. Messi se u Barceloni nije odvajao od Suareza, zajedno su dolazili na utakmice, ljetovali, slavili dječje rođendane, a sada je Urugvajac na korak do odlaska. Ta se vijest nije svidjela Messiju, koji ostaje bez velikog prijatelja. Sada je sve na Agueru da ga nagovori.
 

City nije jedini koji želi Messija

Trenutačno si samo dva kluba mogu priuštiti Messija, a to su City i francuski velikan PSG, no prema posljednjim informacijama, Francuzi nisu toliko zagrizli za transfer, pa je na Cityju da pronađe način za najveći transfer u povijesti sporta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider