Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet je onaj stari gareth

Gareth Bale uhvatio formu uoči Dinama: Zabio je dva gola, igra sjajno u zadnje vrijeme

Velšanin je uhvatio formu nakon što nije puno igrao u početku povratničkog angažmana u Tottenhamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 26. kolu engleske Premier lige Tottenham je na svom stadionu svladao Burnley s 4:0 (3:0) uz dva pogotka Garetha Balea.

Dinamov suparnik u osmini finala Europske lige pokazao se protiv Burnleyja u vrlo dobrom izdanju i već nakon pola sata igre stvorio tri pogotka prednosti.

Zagrebački i londonski klub susreću se 11. i 18. ožujka.

Kombinacija južnokorejskog reprezentativca Sona i Garetha Balea dovela je do prvog pogotka Spursa već u 2. minuti. U 15. minuti Harry Kane je udarcem s desetak metara svladao Popea, a u 31. minuti to je uspjelo i Lucasu Mouri.

U 55. minuti Bale je postigao i drugi pogodakv lijepim udarcem u dalji kut, a ponovno je u ulozi asistenta bio Son.

gol expired Trećeligaš izborio četvrtfinale Kupa: Pogledajte ludu atmosferu, navijalo se i s traktora divider

Bale je u zadnje četiri utakmice zabio četiri gola uz tri asistencije.

Imali su domaći još nekoliko vrlo izglednih prilika, ponajviše iz brzih kontranapada, ali im je nedostajalo preciznosti u završnici za još uvjerljiviju pobjedu momčadi Josea Mourinha.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Arsenal je došao do pobjede u Leicesteru, gdje je s 3:1 (2:1) nadigrao Leicester City. Domaća momčad je povela pogotkom Tielemansa već u 6. minuti, ali je golovima Davida Luiza u 39. minuti te Lacazettea iz kaznenog udarca u drugoj minuti sučevog dodatka Arsenal već do poluvremena došao u prednost. Pobjedu Topnika potvrdio je Nicolas Pepe golom u 52. minuti.

gol expired Pogledajte bizarnu proslavu Kovačeve dramatične pobjede: Monacovi komentatori doveli neobičnog gosta divider

U dvoboju Crystal Palacea i Fulhama nije bilo pogodaka.

Tottenham je s 39 bodova zasjeo na osmo mjesto, a Arsenal je s 37 bodova na 10. poziciji. Leicester je ostao treći s 49 bodova, koliko ih ima i drugoplasirani Manchester United, ali s utakmicom manje. Vodeći Manchester City ima 62 boda.

Crystal Palace je na 13. poziciji s 33 boda, Burnley je na 15. mjestu s 28 bodova, a Fulham je s 23 boda ostao u zoni ispadanja na 18. mjestu.

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice u kojima se sastaju Chelsea - Manchester United (17.30 sati) i Sheffield United - Liverpool (20.15).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider