Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Instinkt ubojice

Trener Borussije Dortmund grmi: "Zato je razočarenje tako veliko..."

Real Madrid je pobijedio Borussiju Dortmund 2:0 u finalu Lige prvaka...

Edin Terzić i Toni Kroos (Foto: Afp)

Trener Borussije Dortmund Edin Terzić izjavio je kako su njegovi igrači odigrali odličnu utakmicu protiv Reala u finalu Lige prvaka.

Toni Kroos i Luka Modrić podižu pokal Lige prvaka Nebeska simbolika: Profesor Kroos i maestro Modrić, najbolji duet milenija i zadnja njemačka superklasa divider

"Mislim da smo danas odigrali sjajnu utakmicu, možda smo zaslužili i bolji rezultat od 0-2. Imali smo osjećaj, posebice u prvom poluvremenu kada smo ih kontrolirali. Igrali smo protiv najjače momčadi u ovom natjecanju i odigrali smo sjajno. Pokazali smo svima ono što su vjerovali, da smo tu ne zbog finala nego da pobijedimo. Zato je razočarenje tako veliko. Napravili smo toliko dobrih stvari. Jedina razlika je ta što su oni imali instinkt ubojice, a mi ne", rekao je Terzić za kamere njemačke javne televizije ZDF.

Carlo Ancelotti i Jude Bellingham Evo što su Ancelotti i Bellingham priznali nakon velikog trijumfa divider

"Situacije u kojima smo vršili pritisak nismo iskoristili. Zato su oni ponovno prvaci. Imali smo osjećaj da stojimo dobro u utakmici, da igramo uravnoteženo i da smo jako blizu. Vidjeli smo jednu momčad BVB koju smo željeli vidjeti. Doveli smo sa sobom 100.000 ljudi u London s vjerom da možemo pobijediti. Stvarno smo dobro odigrali i to je ono pozitivno što trebamo zapamtiti. Tu vjeru trebamo ponijeti sa sobom. Čak i kada sve ne ide kako treba, ne smije se odustati nakon prvog udarca. Treba nam ta vjera", zaključio je Terzić.

Real Madrid je u subotu navečer na Wembleyu u finalu Lige prvaka s 2-0 svladao Borussiju Dortmund, a strijelci su bili Dani Carvajal u 74. minuti i Vinicius u 83. minutI susreta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider