Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
San koji se nastavlja

Evo što su Ancelotti i Bellingham priznali nakon velikog trijumfa

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je da je pobjeda u finalu Lige prvaka ostvarena teže nego je očekivao, ali da se san Real Madrida nastavlja.

Carlo Ancelotti i Jude Bellingham (Foto: Afp)

Real Madrid je u subotu navečer u Londonu pobijedio 2-0 Borussiju Dortmund, čime je petnaesti put postao prvak Europe.

Mateo Kovačić, Luka Modrić i Ivan Perišić Hrvati u finalima Lige prvaka: Modrić slavio šest, a Kovačić četiri puta divider

"Bilo je teže nego se očekivalo. U prvom poluvremenu smo se jako napatili dok smo u drugom dijelu bili nešto bolji", izjavio je Ancelotti.

"Ovo je san koji se nastavlja", dodao je.

Desni bočni Dani Carvajal, koji je u 73. minuti zabio vodeći pogodak, rekao je da se bio nadao lakšem osvajanju trofeja.

"Borussia je zasluženo došla do finala. U prvom poluvremenu mi nismo bili zaslužili neriješeni rezultat, ali nekako smo preživjeli", izjavio je.

Luka Modrić s peharom Lige prvaka Realov predsjednik konačno odgovorio na pitanje o Modriću: Ovo smo svi čekali divider

"A zatim smo znali da će doći naš trenutak. Sada smo neopisivo sretni", dodao je.

Pobjedu Reala potvrdio je napadač Vinicius Junior u 82. minuti.

Bellingham: Ovo mi je najsretnija noć u životu

Vezni igrač Real Madrida Jude Bellingham izjavio je nakon finala Lige prvaka u kojoj je Real Madrid osvojio rekordni 15. naslov pobijedivši Borussiju Dortmund da mu je ovo najsretnija moć u životu.

Toni Kroos i Luka Modrić podižu pokal Lige prvaka Nebeska simbolika: Profesor Kroos i maestro Modrić, najbolji duet milenija i zadnja njemačka superklasa divider

"Oduvijek sam sanjao da igram ovakve utakmice. U životu ima puno ljudi koji vam govore da nećete uspjeti. Osjećao sam se dobro dok nisam vidio lica svog oca i majke. Moj mlađi brat je bio tamo, pokušavam mu biti uzor. Ne mogu pronaći riječi. Ovo je najbolja noć u mom životu", kazao je nakon utakmice Bellingham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider