Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije dobro

Šok za Real: Bez jednog od najboljih igrača u El Clasicu, mogao bi izbivati i nekoliko tjedana

Napadač Real Madrida Eden Hazard zaradio je "mikrofrakturu" desnog gležnja i najvjerojatnije će propustiti El Clasico protiv Barcelone, objavio je u četvrtak Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nakon obavljenih pretraga na Hazardu (...) nakon nagnječenja gležnja desne noge, dijagnosticirana je nepotpuna mikrofraktura na tom dijelu tijela. Još čekamo procjenu ozljede", navodi se u priopćenju Real Madrida.

Eden Hazard morao je napustiti teren u 68. minuti utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a (2:2) 26. studenog nakon što je iskrenuo gležanj.

gol expired Real na stol baca još jedan adut: Žrtvovat će i najbolje sinove za najviši cilj divider

Tada se procjenjivalo da bi Belgijanac mogao pauzirati desetak dana, no sada, iako klub ne navodi koliko Hazarda ne bi bilo na terenu, postaje upitan njegov nastup na El Clasicu koji se treba igrati 18. prosinca. Hazard je snimljen početkom ovog tjedna kako na ručak kluba dolazi na štakama.

Belgijski bi nogometaš tako mogao pauzirati do 2020., znači do kraja zimskog odmora, a španjolski mediji nagađaju da se radi od četiri do šest tjedana pauze.

Real Madrid prvu utakmicu nakon zimskog odmora igra 4. siječnja u Getafeu, a onda putuje u Saudijsku Arabiju, gdje će igrati Španjolski superkup u novom formatu.

gol expired Rakitić pobijedio u anketi: Navijači bi radije da klub napusti druga zvijezda divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider