Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li prešao granicu?

Žestok odgovor jedne od najvećih zvijezda Premierlige: ''Nije me briga što menadžer kaže''

Eden Hazard kaže da mu nije stalo do nedavnih kritika Maurizija Sarrija zbog njegovih nastupa.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Chelseaja plasirali su se u finale engleskog Liga kupa nakon što su u četvrtak u uzvratnoj polufinalnoj utakmici poslije boljeg izvođenja penala eliminirali Tottenham.

Međutim, situacija na Stamford Bridgeu daleko je od idealnog. Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri nedavno je opisao Hazarda ''više kao individualnog igrača nego vođu momčadi'' u svjetlu poraza njegove momčadi od Arsenala. A nije dugo trebao čekati na odgovor, koji je još jednom potvrdio da je Hazard na izlaznim vratima i sve bliže prelasku u Real.

Hazard je protiv Tottenhama vraćen na svoju prirodnu lijevu stranu, nakon što je posljednjih tjedana bio postavljen kao lažna devetka. Belgijac je odmah uzvratio pogotkom i stvarao probleme obrani Spursa.

Govoreći za Sky Sport nakon utakmice, Hazard je rekao:

''Uvijek je dobro vratiti se nakon teške utakmice. Danas smo bili dobri svih 90 minuta. Kontrolirali smo utakmicu u prvom poluvremenu. Imali smo jednu šansu postigli gol. Na kraju smo završili u finalu pa smo sretni'', rekao je Hazard.

Na pitanje je li ljut zbog kritike Maurizija Sarrija, jasno je dao do znanja što misli.

''Nije me briga. Samo igram svoj nogomet. Nije važno što je menadžer rekao. Usredotočen sam na svoj nogomet i želim dati sve od sebe za momčad'', zaključio je Belgijac.

Istukli, pa "oprali" ozlijeđenog Neymara: "Ako tako igraš, ne žali se na udarce" Igrač Strasbourga Zemzemi faulira Neymara (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +4 Neymar (Foto: AFP)

 

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider