Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju
Nogomet
važne karike

Dvojica dinamovaca iz prvih 11 propuštaju Hajduk: Jakirović nije htio riskirati

Sergej Jakirović je najavio veliki derbi na Poljudu.

Igrači Dinama (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

U nedjelju nas očekuje derbi Hajduka i Dinama na Poljudu. Stadion je odavno rasprodan, a i Bad Blue Boysi će popuniti svoju tribinu.

Utakmicu je već najavio Ivan Leko, a danas je na red došao i Sergej Jakirović.

Trener Dinama kaže da na Hajduk ide bez dvojice važnih igrača koje smo navikli gledati u prvih 11.

''Očekuje nas dobra utakmica, nadam se predivnoj atmosferi. Nadam se da ćemo biti na visokoj razini, treba nam odličan rezultat kako bismo zaustavili Hajduk. Svi su mi igrači na raspolaganju umjesto Špikića i Ristovskog. Možda smo mogli riskirati, ali smatramo da to nema smisla jer bismo ih mogli izgubiti na duže vrijeme. Rasprodan je stadion, bit će spektakl, uvijek je gušt igrati takve utakmice. Na nama je da damo sve od sebe. Želimo odigrati hrabro i s gardom'', rekao je Jakirović.

Navijač AEK-a Grčka policija privela navijače AEK-a, imali su noževe prije utakmice divider

Komentirao Livaju

''Znamo da je Marko Livaja najveća prijetnja, sve se vrti oko njega. Ove utakmice samo dokazuju da je liga konkurentna i da se lako možete poskliznuti u bilo kojoj utakmici. Imamo Perića, Sosu, Šutala i Bernaeuera. Livaja je ‘target man‘ u Hajdukovoj igri i moramo ga zaustaviti, kao i igrače oko njega.''

Petković i Ademi u prvih 11?

''Petković je na dispoziciji. Ademi je također spreman, u jako je dobrom stanju. Bilo je nekih neizvjesnosti, ali sada je u redu.

Ja sam svjestan da mi nismo na optimumu, još uvijek nismo na razini koju priželjkujem, ali uporno treniramo, ne može se odmah doći do željenih rezultata, treba proći neko vrijeme. Želio bih da neki moji mehanizmi postanu automatizmi, ali radimo na tome'', dodao je Jakirović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider