Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"veća gupa huligana"

Poznati srpski nogometaš napadnut nožem u Beogradu: Otkrio je detalje napada, ozlijeđena je žena

Iskusni srpski internacionalac bio je žrtva napada u Beogradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Duško Tošić, 35-godišnji igrač kineskog Guangzhoua i bivši srpski reprezentativac, napadnut je u jutarnjim satima u Beogradu, pišu srpski mediji.

Tošić je trčao na Kalemegdanu s trenerom Andrejom Milutinovićem, koordinatorom za fizičku pripremu reprezentacije Srbije, i još nekoliko nogometaša kada ih je presrela i pokušala opljačkati grupa mladića za koje se nagađa da su maloljetni.

"Da bih spriječio nagađanja, točno je da smo moje kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu, na Kalemegdanu. Napala nas je veća grupa huligana koja je bila naoružana elektro-šokerima i noževima. Srećom, sve se završilo bez posljedica. Policija je blagovremeno reagirala i pohapsila napadače koji su nažalost uspeli ozbiljnije povrijedit jednu ženu koja je slučajno prolazila", napisao je Tošić na Instagramu.

gol expired Dogovara se UFC borba koju svi žele, blizu je veliki okršaj: ''Vrijeme je da svinja zacvili'' divider

Tošić je u karijeri igrao za OFK Beograd, Sochaux, Werder, Portsmouth, QPR, Crvenu Zvezdu, Betis, Genclebirligi, Bešiktaš i sada Guangzhou.

Za Srbiju je zaigrao 26 puta od 2006. do 2018. Poznat je i kao suprug pjevačice Jelene Karleuše.

gol expired Za njega nitko nije čuo, a samo je Jordan bogatiji od njega: Kako je malo poznati NBA igrač postao tajkun divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider