FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dana white razočarao, ali…

Dogovara se UFC borba koju svi žele, blizu je veliki okršaj: ''Vrijeme je da svinja zacvili''

Neočekivani problemi za UFC mogli bi rezultirati velikim orkšajem koji se dugo očekuje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba UFC-ova prvaka u velteru Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala, vlasnika Baddest Motherfucker pojasa, jedna je od najiščekivanijih u svijetu borilačkog sporta, pogotovo zato što ovaj dvojac ne bježi od međusobnih javnih prepucavanja.

UFC 251 izgledao je kao sjajna prilika za okršaj, ali, Dana White tu želju nije ispunio – Usman je kao izazivača dobio Gilberta Burnsa, dok je za Masvidala rekao da za njega ima druge planove.

gol expired Za njega nitko nije čuo, a samo je Jordan bogatiji od njega: Kako je malo poznati NBA igrač postao tajkun divider

Masvidal je ubrzo nakon toga lansirao napad na Whitea iz svih oružja, optužujući ga da vlada autokratski i ucjenjuje borce, povezujući ga čak i s komunističkim režimom iz kojeg je njegov otac (Kubanac) pobjegao na improviziranoj splavi. ¸

Međutim, ova priča dobila je neočekivan obrat kada se ispostavilo da je Burns pozitivan na koronavirus. Činilo se da će to otkazati glavnu borbu UFC-a 251, koji je na rasporedu već 11. srpnja, ali Masvdal je spreman uskočiti.

gol expired Perišić se upisao u povijest njemačkog nogometa: Izjednačio rekord i našao se u probranom društvu divider

Štoviše, pregovori su već počeli, objavio je poznati MMA novinar Ariel Helwani, a da se nešto kuha jasno je i iz objava boraca i njihovih menadžera na društvenim mrežama.

Zanimljivom porukom oglasio se Usman, koji je na Twitteru napisao: "Možda je stiglo vrijeme da svinja zacvili."

Masvidal se testirao na koronavirus i bio je negativan. Najveće zapreke ovoj borbi, prema Helwaniju, logističke su prirode; UFC bi trebao organizirati poseban let Abu Dhabi, gdje se priredba održava u sklopu serije "Fight Island", i zadovoljiti sve protokole oko koronavirusa. Vidjet ćemo može li se u ludom raspletu ipak dogoditi ova borilačka poslastica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider