Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gospodski potez

Peruanac ispričao anegdotu s Modrićem: "Mislio sam da me zaboravio, ali tad je stigao Realov domar s mojim poklonom"

Branič moldavskog Šerifa tražio je Modrića dres uoči njihove međusobne utakmice, a Lukina gesta ga je oduševila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peruanski nogometaš Gustavo Dulanto ispunio si je jedan od profesionalnih snova ove jeseni kad je zaigrao u Ligi prvaka. Moldavski Šerif slavno se preko Zvezde i Dinama plasirao među nogometnu elitu prvi put u svojoj povijesti pa još slavnije pobijedio u uvodne dvije utakmice.

gol expired Veliko iznenađenje u Španjolskoj: Getafe šokirao Real Madrid, Modrić pogodio gredu divider

U jednoj od te dvije pao je veliki Real Madrid na Santiago Bernabeuu 2:1, a Dulanto je na tom susretu imao priliku prvi put stati oči u oči s nogometnim veličinama poput Modrića ili Benzeme. Peruanski branič priznao je kako je inače veliki navijač Kraljevskoga kluba, a za Gol Peru otkrio je kako je uoči utakmice razgovarao s Lukom Modrićem o mogućoj razmjeni dresova poslije.

"Modrić je rekao 'nema problema', ali kako je prolazilo vrijeme po završetku utakmice, pomislio sam 'idem do Realove svlačionice po svoj dres prije nego mi ga netko preotme'. Da me nije Luka zaboravio, ali baš kad sam to pomislio, u našu svlačionicu stigao je domar Real Madrida s Lukinim dresom za mene."

gol expired Ancelotti objasnio žestoku reakciju i posuo se pepelom: "Ostali smo jedan dan duže na odmoru" divider

"Kasnije sam provirio kroz vrata naše svlačionice i ugledao sve svoje suigrače pred vratima Realove svlačionice. Jasno, tražili su dresove jer nitko nije želio propustiti ovu priliku. Modrić i Benzema su dobili najviše zahtjeva i pokušali su ih osobno ispuniti svima. Gospodski", otkrio je Peruanac.

Unatoč tom porazu, Kraljevski klub se do konca razigravanja po skupinama uspio oporaviti i pobjedom protiv Intera u zadnjem kolu potvrditi prvo mjesto u grupi, a kasnije je u osmini finala izvukao moćni PSG...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider