Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
reakcije igrača

Duje Čop: ''Šerif je zasluženo u Ligi prvaka. Žao mi je..."

Šerif slavi najveći uspjeh u povijesti kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo se nije uspio plasirati u Ligu prvaka pa nastavlja u Europskoj ligi. Šerif je bio bolji s ukupnih 3:0 nakon 0:0 u Zagrebu.

Nakon utakmice svoje dojmove su dali igrači Dinama, Duje Čop, Mislav Oršić i Luka Ivanušec.

''Nažalost, u prvoj utakmici smo napravili puno grešaka. Žao mi je što Liga prvaka neće biti u Zagrebu, dali smo sve od sebe. Nadam se da nas čekaju lijepe stvari u EL.

gol expired Krznar: "Ne mogu reći da je Šerif bolja momčad od nas, mi smo bolji, ali igrom nismo zaslužili Ligu prvaka" divider

Znali smo da moramo napraviti veći pritisak, ali Šerif je zasluženo u Ligi prvaka. Nismo uspjeli zabiti taj rani gol'', izjavio je Duje Čop.

''Ne znam što bih rekao, teško mi je analizrati. Oni su bili bolji i to je bitno na kraju. Moramo se okrenuti HNL-u i Europskoj ligi. Hvala svim navijačima na dolasku.

Mislim da je sve u redu funkcioniralo, samo je nedostajao taj zadnji dodir, nažalost nismo uspjeli. Možda će netko gledati da je ovo neuspjeh, nama je Europska liga uspjeh, znamo da možemo daleko, to će i ove godine biti cilj'', izjavio je Mislav Oršić.

gol expired Dinamo će biti nositelj u ždrijebu Europske lige, evo koga sve može izvući: Betis, West Ham, Crvena zvezda... divider

''Lopta nije htjela ući, mogu čestitati ekipi na velikoj borbi. Ne može se uloviti u jednoj utakmici ako prvu utakmicu prespavaš. Probali smo, a njihov golman je bio na razini'', rekao je Luka Ivanušec.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider