Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izjava je bila nemilosrdna

Izvrijeđao Messija pa se posuo pepelom: Ispričao se, ali ne Messiju, nego...

Bivši francuski reprezentativac uzburkao je strasti u Barceloni komentirajući Antoinea Griezmanna.

Christophe Dugarry (Foto: Afp)

Velika se prašina podigla nakon što je bivši francuski reprezentativac Christophe Dugarry dao svoj osvrt na činjenicu da se njegov sunarodnjak Antoine Griezmann nikako ne uspijeva prilagoditi i uklopiti u Barceloninu momčad i stil igre.

Griezmann je prošlog ljeta stigao u Barcu iz Atletico Madrida za odštetu od 120 milijuna eura, ali u proteklih godinu dana nije ni sjena igrača koji je oduševljavao u madridskom klubu pod vodstvom Diega Simeonea.

Mnogi smatraju kako je korijen Griezmannova problema u Barceloni neslaganje, odnosno nerazumijevanje u igri s Lionelom Messijem, a na tom je tragu i Dugarry.

"Koga se boji Griezmann? Dječaka od metar i pol koji je napola autističan!? Sve što treba napraviti jest dodati mu nekoliko lopti u pravom trenutku", izjavio je za RMC bivši svjetski i europski prvak s Francuskom, koji je jednu sezonu (1997./1998.) svoje karijere proveo u Barceloni.

Lionel Messi i Antoine Griezmann Svjetski i europski prvak popljuvao sve redom u Barci: "Koga se boji Griezmann? Dječaka od metar i pol koji je napola autističan!?“

Dan kasnije Dugarry se ispričao, ali ne Messiju, nego ljudima s autizmom.

"Ispričavam se ljudima koje sam šokirao svojom izjavom i još jednom ću se ispričati večeras (u talk showu Team Duga, nap.a.). Nisam htio nikog stigmatizirati niti ismijavati ljude koji imaju autizam, to nije bila moja namjera", poručio je Dugarry.

Messijeve reakcije (još) nema, a pitanje je hoće li je i biti jer Argentinac trenutačno ima puno važnijih briga.

Lionel Messi Panika u Barceloni: "Messi prekinuo pregovore, njegov je plan dovršiti svoj ugovor i napustiti Barcelonu"

Nastavi čitati

Nastavi čitati