Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"umoran je"

Panika u Barceloni: "Messi prekinuo pregovore, njegov je plan dovršiti svoj ugovor i napustiti Barcelonu"

Lionel Messi navodno je umoran od Barceloninih propalih projekata u posljednjih nekoliko godina te razmišlja o odlasku iz kluba?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski radio Cadena SER izašao je u javnost s vrlo uvjerenim mišljenjem, točnije tvrdnjama vezanim za Lionela Messija i njegov ostanak u Barceloni. U tijeku su navodno pregovori između Argentinca i kluba o produljenju ugovora, no prema tvrdnjama spomenutog izvora, Messi je zamrznuo te pregovore.

gol expired Real teškom mukom srušio Getafe: Ramos za pobjedu iz penala i četiri boda prednosti u odnosu na Barcu divider

"Messi je zamrznuo pregovore. Pregovori su dobro započeli, ali posljednja događanja u klubu natjerala su Messija da ponovno razmisli o svemu i zato je odlučio zaustaviti pregovore. To je podijelio samo s najbližim prijateljima, uz objašnjenje da ne želi biti problem, odnosno teret klubu. Messiju je dosta situacija u kojima interne informacije procure u javnost, nakon kojih je on odgovoran za ono što se događa u klubu. Plus, umoran je od gledanja kako vrijeme prolazi, a ne postoji pobjednički projekt", prenosi SER.

Podsjetimo, prije samo koji dan u javnost je procurila informacijama o nemirima u svlačionici Barcelone nakon što je Lionel Messi otkazao poslušnost pomoćniku glavnog trenera Quiquea Setiena - Ederu Sarabiji.

gol expired Katalonci ponovno nezadovoljni suđenjem: "Modrić je mogao dobiti crveni karton. Getafe oštećen za penal" divider

Setienova pomoćnika igrači Barcelone jednostavno ne podnose, najblaže rečeno. Sukob traje već duže vrijeme i ima svoju pozadinu.

Osim toga, tu su i neki propali transferi koji su više oslabili nego pojačali katalonski klub, poput dovođenja Ousmanea Dembelea, Philippea Coutinha ili Antoinea Griezmanna. 

Recimo i da je Mundo Deportivo, također katalonski medij, kontaktirao s Barcelonom i upitao je li to istina da je Leo prekinuo pregovore, na što je odgovor bio:

"Nismo toga svjesni."

Je li ovdje riječ o nekom podmetanju da se dodatno uzdrmaju ionako klimavi temelji Barcelone u završnici ove sezone, vidjet ćemo do kraja ove godine, jer u slučaju da Leo ne produlji ugovor, već u siječnju može pregovarati s bilo kojim klubom, a Barcu bi napustio bez odštete.

gol expired Potop Liverpoola na Etihadu, Manchester City ih torpedirao već do poluvremena divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider