Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U DINAMU NEMA MIRA

VIDEO Medo o Ademijevoj želji za odlaskom iz Dinama: "Vrlo je poznat habitus Čačića, da se s igračima prije ili kasnije zakači"

Drama u Dinamu dosegnula je novi vrhunac. Prvo su jučer podršku struji koja zahtijeva novu Skupštinu dali veterani Dinama, među kojima su i velikani kao Mlinarić, Belin i Deverić. No, među njima su bila i imena iz mlađih generacija, poput Jerka Leke, Ivana Kelave i Etta, koji su demantirali svoju ulogu u svemu. Posebnu buru podigao je tekst kolege Ivice Mede i informacija da kapetan Ademi traži odlazak iz Dinama.

Arijan Ademi najtrofejniji je igrač u Dinamovoj povijesti. Ujedno je i kapetan momčadi koji je zaradio poštovanje koje nadilazi granice navijačkih pripadnosti...

A da upravo on inzistira na odlasku iz kluba, prvi je objavio kolumnist gol.hr-a Ivica Medo. Informacije kojima raspolože upućivale su na uzrok problema: nekorektan odnos prema njemu od struke i čelništva kluba.

gol expired Novi potres u Maksimiru: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa! divider

"Vrlo očekivano! Vrlo je poznat habitus Čačića da se s igračima prije ili kasnije zakači, pogotovo kad dođu nekakvi rezultati, pa se digne ta arogancija Čačićeva, vrlo poznata iz nekih prijašnjih vremena", priča kolumnist gol.hr-a Ivica Medo.

Ovo nije od jučer

Aktualna vremena takva su da se u Dinamu vodi kaotična borba za vlast. A ona se, prema Medinim informacijama, prelijeva i u svlačionicu Modrih, i njezin se predvodnik ne želi nalaziti usred toga.


"Apsolutno, to je prije svega. S Čačićem se samo nadovezalo jer to traje već duže. Kao i cijela ova priča. Ništa ovo nije od jučer, sve ovo traje već dugo. Evo, ja sam vjerojatno možda i prvi pisao da će doći do velikog fighta. Najavljivao sam oluju, dogodio se uragan."

Arijan Ademi Oglasio se Dinamo: "Nije bilo sukoba s kapetanom Ademijem, otkrio je ponude iz inozemstva i ponudit ćemo mu novi ugovor'' divider

A još se vruća tipkovnica nije ni ohladila, već je stigla snažna reakcija iz Maksimira.

"GNK Dinamo najoštrije osuđuje tekst koji je danas objavljen na portalu gol.dnevnik.hr, kao i neistine iznesene u tom tekstu autora Ivice Mede..."

"Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba, gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer", objavio je Dinamo.

"U Dinamu su zapravo potvrdili ono što sam ja napisao iako su me htjeli demantirati. Dakle, kad dođete s ponudama na razgovor s čelnim ljudima kluba, ne znam kako bismo to preveli", priča Medo.

gol expired Utječe li "igra prijestolja" na Dinamovu momčad? "Baš zamišljam Emrelija kako se mozga - Antolić ili Mamić" divider

Nadam se da će doći treća struja

Usto, u Dinamovu priopćenju obavještavaju javnost da je na kraju sastanka, koji se, dakle, doista dogodio, iznesen prijedlog da Ademi potpiše novi ugovor s klubom.

A što će, prema kroničaru koji dugi niz godina pomno prati događanja u Dinamu, na kraju biti od borbe za prevlast u Maksimirskoj 128?

"Ja se nadam da će svemu biti kraj, da će se ove dvije struje pomesti i da će doći treća struja koja će pomesti ove dvije struje totalka. Ma da je to jedna struja iz istog klana i da će doći potpuno nova uprava, Dinama, demokratizacija..."

"... Zašto? Da se ne dogodi da netko može tako vladati na taj način u nedogled. Da sam sebe bira, sam sebe postavlja, sam odlučuje i tako ukrug."

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider