Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon pisanja gol.hr-a

Oglasio se Dinamo: "Nije bilo sukoba s kapetanom Ademijem, otkrio je ponude iz inozemstva i ponudit ćemo mu novi ugovor''

Dinamo je reagirao na tekst kolumnista gol.hr-a Ivice Mede.

Arijan Ademi (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Na svojoj službenoj stranici Dinamo je objavio priopćenje kojim je demantirao informacije našeg kolumnista Ivice Mede o neslaganju kapetana Arijana Ademija i trenera Ante Čačića.

Prema istom izvoru, Ademi je na sastanku tražio da ga se pusti u inozemstvo. S Maksimira kažu kako će mu ponuditi novi ugovor nakon što je kapetan na sastanku iznio informacije o ponudama koje je dobio iz inozemstva.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo najoštrije osuđuje tekst koji je danas objavljen na portalu gol.dnevnik.hr, kao i neistine iznesene u tom tekstu autora Ivice Mede, pod naslovom "Novi potres u Maksimiru: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa!".

Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija.

Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba, gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer.

Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamom", poručili su iz Maksimirske 128.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider