Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Infarktna završnica

Drama na Poljudu: Almeida ušao i preokrenuo, Lokomotiva šokirala Hajduk

Hajduk i Lokomotiva odigrali su 2:2 na Poljudu u 10. kolu Prve HNL...

U susretu 10. kola Prve HNL Hajduk i Lokomotiva su u Splitu odigrali 2-2. Utakmicu je pred 6,500 gledatelja na stadionu Poljud sudio Damir Batinić iz Osijeka. Strijelci: 0-1 Krstanović (65), 1-1 Almeida (73), 2-1 Almeida (90), 2-2 Capan (90+2)

Dramatična utakmica na Poljudu s infarktnom završnicom. Hajduk je dominirao travnjakom, no Lokomotiva se dobro branila i prijetila iz kontri.
Gosti su poveli golom Ivana Krstanovića u 65. minuti.

Tada Hajduk kreće na sve ili ništa. Carrillo je odmah uveo najnovije pojačanje, Portugalca Hugu Almeidu, koji se nije proslavio u debiju protiv Rijeke, kada ga je Torcida isfućkala zbog loše i statične igre.

Nedugo nakon što je ušao Almeida je izjednačio u 73. minuti, nakon sporne situacije, naknada analiza će pokazati je li bilo zaleđe. Portugalac u 90. minuti pogađa mrežu gostiju za potpuni preokret.

I kada se činilo da će Hajduk upisati pobjedu i tri boda, Luka Capan je u drugoj minuti sudačke nadoknade iskoristio ne baš dobru reakciju Stipice i šokirao Poljud.

Nakon njegovog pogotka došlo je do naguravanja na sredini terena, a osječki sudac podijelio je kartone i dosudio kraj utakmice.

Kolo u ponedjeljak zatvaraju Rudeš i Osijek.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 26 boda, Rijeka ima 22, Hajduk 17, a Osijek 16 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider