Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POBJEDA NIJE BILA DOVOLJNA

Blamaža Slovenaca na Malti, a ovaj tjedan prijeti im još jedna: Hrvati na mukama

Slovenski nogomet puno je ranije od očekivanog ostao bez jednog od svojih ovosezonskih europskih predstavnika.

Domžale - Balzan (Foto: Profimedia)

Iako su bili blizu toga da naprave sjajan rezultat, kojim bi izbrisali prošlotjednu blamažu koji su doživjeli na svom terenu, slovenski Domžale ipak nije uspio.

Nakon spomenutog poraza od 1:4 na domaćem terenu od malteškog Balzana bili su na korak od iznenađenja, no onda su doživjeli novi šok. Rezultat uzvratne utakmice bio je 1:3.

Vratili se iz nemogućeg pa sve prokockali

Domžale su znali da nemaju što čekati i od početka su napali, a pogodak nade došao je u 44. minuti kad je zabio Nwankwo. U drugom dijelu postigli su još dva gola koja su im trebala. Jošt Pišek pogodio je u 63., a Franko Kovačević deset minuta kasnije i otišlo se u produžetke.

Zrinjski Mostar Zrinjski poslije neviđene drame u Mostaru prošao u drugo pretkolo Lige prvaka! divider

Iako su Slovenci zabili tri gola, Maltežani nisu bili podređena momčad, što su potvrdili nakon samo četiri minute dodatnog razdoblja. Andre Fausto postigao je pogodak nakon kojeg se Domžale više nisu vratili i odveo Balzan u drugo pretkolo. Slovenci su imali veliku priliku jer je Malteški strijelac u 98. minuti isključen, no nije išlo.

Odlučujući pogodak pogledajte OVDJE.

Maribor također sutra na Malti

Priliku izbjeći potpunu maltešku noćnu moru za slovenske klubove imat će Maribor, trenera Damira Krznara.

Njih sutra čeka gostujući susret protiv Birkirkare, s kojom su na Ljudskom vrtu odigrali 1:1, i to tako da su gubili pa izjednačili pogotkom mladog hrvatskog nogometaša Ivana Brnića.

Pored Krznara i Brnića u Mariboru igra još nekoliko hrvatskih nogometaša i njihov je glavni cilj izbjeći potpunu blamažu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider