Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
josip stanišić

Dominira u prvom sastavu Bayerna i čeka Dalićev poziv. Nijemci bi ga mogli ukrasti

Nagelsmann ga obožava, a čeka se ključan potez Zlatka Dalića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bliži se prvo okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije nakon ispadanja u osmini finala Europskog prvenstva. Vatreni u rujnu igraju čak tri utakmice koje možete uživo gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Hrvatska igra protiv Rusije (1. rujna, Moskva), Slovačke (Bratislava, 4. rujna) i Slovenije (11. rujna, Split).

Zlatko Dalić je nakon Eura najavio neke promjene u sastavu hrvatske nogometne reprezentacije, a jedan od kandidata za debi u hrvatskom dresu je igrač Bayerna! Riječ je o 21-godišnjem Josipu Stanišiću koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor s bavarskim divom, a Nijemci ozbiljno računaju na njega jer je u zadnje četiri prijateljske utakmice krenuo u prvom sastavu.

gol expired Kovačić zapalio Twitter: Ovo su najbolje reakcije na njegovu čudesnu predstavu divider

Kako pišu njemački mediji, Stanišić bi trebao krenuti i sutra u prvih 11 u sklopu otvaranje sezone Bundeslige protiv Borussije M.

Nagelsmann ga obožava, a čeka se Zlatko Dalić…

Stanišić je rođen u Njemačkoj, a otac i majka su mu Hrvati i njegova je želja igranje za Vatrene, ali isto tako ima pravo nastupa i za njemačku reprezentaciju koja muku muči s obrambenom linijom.

Josip je upravo obrambeni igrač. Bayern ga koristi na lijevom i desnom beku, problematičnim pozicijama u reprezentaciji Hrvatske gdje nemamo preveliki izbor kvalitetnih igrača, a može jako kvalitetno odigrati i na stoperskoj poziciji.

gol expired Australija razmišlja o domaćinstvu Svjetskog prvenstva za nogometaše divider

Stanišićeva majka se nedavno odlučila oglasiti nakon brojnih medijskih naslova o njegovoj budućnosti. Javila se na društvenim mrežama i potvrdila da on još nije izabrao reprezentaciju, ali da mu srce kuca samo za jedan dres i dodala zastavicu Hrvatske, pa je tako lako odgonetnuti na koji je mislila. Mladi Hrvat i na svom Instagram profilu ima istaknutu hrvatsku zastavu, ogromna želja postoji, ali sve je na Zlatku Daliću koji uskoro objavljuje popis za tri kvalifikacijske utakmice.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider