Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarna situacija

Domagoj Vida tužio televizijskog komentatora zbog sramotnih uvreda: Odluka suda sve šokirala

Nizozemski komentator sramotno je izvrijeđao hrvatskoga nogometnog reprezentativca Domagoja Vidu.

Domagoj Vida (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Domagoj Vida, hrvatski nogometni reprezentativac i član AEK-a, izgubio je sudsku bitku protiv nizozemskog komentatora Sierda de Vosa, i to iz posve bizarnog razloga.

Za to se trebamo vratiti godinu i pol dana unazad, kada je hrvatski nogometni reprezentativac nosio dres Bešiktaša. Turski velikan ugostio je Ajax u susretu grupne faze Lige prvaka, a hrvatski nogometaš nosio je kapetansku vrpcu.

Pred sam početak susreta nizozemski komentator sramotnim je riječima izvrijeđao hrvatskog kapetana u izravnom prijenosu, na opće zgražanje publike:

Luka Modrić Realova legenda otkrila hoće li Modrić ostati u reprezentaciji: "Jako je uzbuđen" divider

"Bešiktaš mora tražiti posebnu dozvolu kako bi Vida igrao večeras. Vida je toliko ružan da inače ne smije biti na televiziji u večernjim satima jer i djeca gledaju", kazao je nizozemski komentator, zbog čega ga je Vida tužio i tražio odštetu u visini od 5 tisuća eura.

No dogodio se nevjerojatan obrat, sudac je presudio u korist nizozemskog komentatora i tako odbacio Vidinu optužbu riječima da komentator ima pravo na slobodu izražavanja.

Blerta Dajaku i Leonie June FOTO Djevojka i majka novog igrača Hajduka plijene pozornost: "Tako smo sretni što smo ovdje" divider

Na kraju je hrvatski nogometni reprezentativac morao podmiriti troškove suđenja, koji iznose nešto više od 4 tisuće eura, objavljeno je na službenoj stranici nizozemskog suda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider