Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori u tijeku

Hrvatski reprezentativac našao izlaz: Vida blizu talijanskog velikana!

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida na meti je talijanske Rome…

Galerija Domagoj Vida slavi protiv Danske (Foto: AFP) Iago Aspas i Domagoj Vida (Foto: AFP) Vida u borbi s Griezmannom za loptu (Foto: AFP) +2 Domagoj Vida protiv Francuske (Foto: AFP)

Hrvatski reprezentativac i stoper Bešiktaša Domagoj Vida ponovno je u transfernim spekulacijama u završnici zimskog prijelaznog roka.

Nakon što se prije nekoliko tjedana spekuliralo da bi 29-godišnji hrvatski reprezentativac mogao prijeći u Fulham, sada se iznenada otvorila priča s Romom.

Prema informacijama Gianluce Di Marzija, talijanskog stručnjaka za „mercato“, pregovori između Rome i Bešiktaša su u tijeku i lako je moguće da posao bude zaključen.

Do kraja prijelaznog roka ostala su još dva dana, sasvim dovoljno vremena za realizaciju transfera. Di Marzio tvrdi da je Vida osim Fulhamu i Romi bio ponuđen i milanskom Interu. Za Fulham je bio preskup, a Inter je dobro pokriven na stoperskim pozicijama.

Vida je prešao u Bešiktaš iz Dinamo Kijeva prošle godine u zimskom prijelaznom roku. U međuvremenu se politička i financijska situacija u Turskoj značajno promijenila.

Perišić broji posljednje sate u Interu: Hrvatu nude bogatstvo i žele ga odmah! Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +4 Ivan Perišić (Foto: AFP)

Turska je zbog različitih razloga upala u ekonomske probleme, a jasno je da se to odrazilo i na nogomet. Najveći turski klubovi nisu više tako financijski moćni kao do prije nekoliko godina, tako da im igrači s visokim primanjima predstavljaju veliko financijsko opterećenje.

S druge strane, jasno je da bi se Vida želio okušati u jačoj ligi. Stoga ne čudi što Bešiktaš i Vida tako uporno traže izlaz iz ove situacije, odnosno bogatog prosca i raskid suradnje.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider