Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
madriđanin izvisio

Dok čeka rasplet oko Hazarda, Real dogovorio drugo veliko pojačanje

Ferland Mendy sljedeće će sezone igrati u dresu Real Madrida.

Dani Alves i Ferland Mendy (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ako još dosad niste čuli, francuska reprezentacija ima i drugog lijevog beka prezimena Mendy. Onaj zasad poznatiji igra u Manchester Cityju, a znamo ga po velikim problemima s ozljedama. Drugi ljevonogi Mendy zove se Ferland i upravo ga Lyon prodaje Real Madridu.

U njega je zaljubljen Zinedine Zidane, toliko da mladog Sergija Reguilona, rođenog Madriđanina i dijete kluba, šalje na posudbu. Obojica imaju 22 godine, no Reguilon će ipak morati sreću, barem zasad, potražiti drugdje. Marcelo ipak ostaje u klubu i tri lijeva beka im ne trebaju.

Ferland Mendy oduševio je sve igrama za Lyon ove sezone. U modernom nogometu bekovi su itekako vrijedni igrači i zato veliki klubovi za njih plaćaju prava bogatstva. Real će Francuzima iskeširati čak 55 milijuna eura, pet manje od onoga što su tražili.

Raul Bravo (Foto: AFP) Kladioničarski skandal trese Španjolsku: Bivši igrači Reala stjerani u kut divider

Preventivni medicinski pregled već je obavljen u Parizu. Mendy je trenutno s reprezentacijom za koju je debitirao u studenom. Slovi kao jedno od najvećih otkrića francuskog nogometa u posljednjih godinu dana i Real će s njima dobiti nasljednika Marcela. Ugovor će biti potpisan do 2025. godine.

Zidane se nada kako se transfer Edena Hazarda ipak neće zakomplicirati. Chelsea još uvijek ne pušta svoju najveću zvijezdu iako su španjolski mediji davno ovaj transfer proglasili gotovim. Čini se kako bi Mendy ipak mogao potpisati prvi.

Vatreni u žestokom ritmu: Hrvatska pred najvažnijim i najopasnijim zadatkom Gareth Bale i Ryan Giggs (Foto: AFP) Ivan Rakitić za Novu TV Zlatko Dalić i Ivan Rakitić (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL) Zlatko Dalić (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider