Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Samo da znate"

Dobili sedam komada od Bayerna pa oduševili objavom na Twitteru: Hoće li ovo utješiti navijače?

Bochum se trenutno nalazi na 14. mjestu njemačke Bundeslige.

Bayern - Bochum (Foto: Afp)

Bochum neće po dobrom pamtiti ovosezonsko gostovanje kod Bayerna. U sklopu 5. kola Bundeslige upisali su težak poraz (7:0), a već nakon 45 minuta bilo je 4:0 na semaforu.

U golijadi se posebno iskazao raspoloženi Harry Kane, koji je zabio svoj prvi hat-trick u dresu bavarske momčadi i tako srušio rekord proslavljenog hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića.

Sve do dolaska engleskog centarfora u Bavarsku, popularni Mandžo je, uz Gerda Mullera i Miroslava Klosea, držao rekord po broju najviše zabijenih golova u prvih pet utakmica Bundeslige.

Mandžo je zabio pet komada, a Kane je sada srušio rekord sa sedam golova u pet susreta. To nije previše značilo navijačima Bochuma, ali sigurno im je smiješak na lice izvukla objava njihovog kluba na društvenim mrežama:

Postali su prava mušterija Bavaraca

"Samo da znate - svaki put kad nas je Bayern pobijedio 7:0 u ligi, tih sezona smo osigurali ostanak u Bundesligi", poručili su iz njemačkog kluba koji se trenutno nalazi na 14. mjestu prvenstvene tablice s tri boda iz pet susreta.

Zaista, ovo nije prvi ovakav poraz Bochuma od bavarske momčadi. Konkretno, prošle su sezoni dobili sedam komada na domaćem terenu, sezonu prije toga isto sedam komada na Allianz Areni.

Dakle, Bochum je postao redovna mušterija bavarske momčadi...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider