Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oduševila outfitom

Englezi oduševljeni Haalandovom partnericom: Ovako se oblači djevojka čovjeka koji je potpisao ugovor od 227 milijuna eura

Djevojka Erlinga Haalanda je, izgleda, neobična WAGsica.

Haaland s djevojkom Isabel (Foto: Profimedia)

Nogometaš Manchester Cityja Erling Haaland dugo je držao svoju djevojku Isabel Haugseng Johansen daleko od očiju javnosti. Nedavno ju je predstavio javnosti kad je napunila 18 godina, ali i dalje ju je skrivao od paparazza, no svaki put kad se pojavi u javnosti, ona oduševi svojom jednostavnošću.

Haaland je prije nekoliko dana potpisao ugovor od 227 milijuna eura s američkim proizvođačem sportske opreme koju će ekskluzivno nositi sljedećih deset godina, a njegova djevojka proslavila je – šetnjom u običnoj pamučnoj majici.

Rasmus Højlund Tko je stroj za golove koji je s pet pogodaka obilježio prošli tjedan? Prezime nije jedino što ima slično Haalandu! divider

Pojavila se u majici i trapericama na potpisu ugovora

Nije nosila poznate marke, skupocjeni nakit i ostali glamurozni asesoar, naprotiv obukla se u bijelu majicu i traper-hlače. Doduše, ispoštovala je tvrtku koja će njezinu odabraniku isplaćivati više od dvadeset milijuna eura svake godine kroz sljedeće desetljeće.

Mladi par pojavio se u Londonu na događanju koje je Nike organizirao za potpis ugovora s Haalandom i bio je rijetko ukazanje Haalandovih u javnom prostoru, a engleski mediji su oduševljeni.

Erling Haaland Haaland otkazao nastup norveškoj reprezentaciji u dvije krucijalne utakmice divider

Navijači i mediji oduševljeni

"Ona je dokaz da se možete normalno ponašati iako ste u vezi s bogatom javnom osobom. Neka se ostale otočke WAGsice ugledaju na nju", sukus je komentara na njezino pojavljivanje.

Isabel ima 18 godina i odrasla je u mjestu Bryne, vjeruje se kako su u vezi otkad je on potpisao za Borussia Dortmund. Inače je vrlo skromna, tvrde ljudi iz njihova kruga, nema velike prohtjeve, a glamur i luksuz je ne privlače…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider