Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"dragi suče..."

Profesionalni nogometaši bi se trebali ugledati na ovog dječaka: Pismom se ispričao sucu zbog ponašanja

Portugalski nogometaš koji igra za momčad do 11 godina pokazao je nevjerojatnu zrelost nakon što je bio isključen iz utakmice.

Pismo sucu dječaka Tiaga Tavares (Screenshot)

Svakodnevno smo svjedoci ružnog ponašanja nogometaša prema sucima utakmice. Kada igrač nešto skrivi, u pravilu on "nije kriv" već je sudac kriv što je to dosudio. Suci nerijetko budu izloženi verbalnim napadima, zbog čega prerijetko budu kažnjeni isključenjem.

To se dogodilo na jednoj dječačkoj utakmici do 11 godina u Portugalu, gdje je sudac bio primoran isključiti jednog igrača zbog lošeg ponašanja na travnjaku. Mladić je uvidio svoju pogrešku, sam ili uz pomoć trenera / roditelja, te se odlučio na orginalan način ispričati za svoje ponašanje. Poslao je sucu utakmice - pismo.

"Dragi suče, sam sam dječak s brojem 64 na dresu u momčadi GDSC i moje ime je Tiago Tavares. Pišem vam ovo pismo jer se želim ispričati za svoje ponašanje 7. travnja 2019. godine. Znam da žaljenje zbog onog što sam napravio i traženje oprosta ne poništava moju suspenziju, pa će momčad morati igrati bez mene. Razočarao sam trenera, suigrače, obitelj i sebe. Mogu napraviti samo jednu stvar, a to je da se iskreno ispričam. Žao mi je zbog onog što se dogodilo. Lijepi pozdrav od Tiaga Tavaresa", napisao je ručno portugalski nogometaš u pismu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider