Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaznite ga što duže

Divljački start Srbina ''za zatvor'': Igrači se držali za glavu kad su vidjeli da noga visi

Nogometaš Crvene zvezde slomio je nogu protivniku na utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka.

Igrači se držali za glavu nakon starta (Screenashot)

Beogradska Crvena zvezda prošle je godine igrala skupinu Lige prvaka, na Marakani je čak pao kasniji prvak Europe Liverpool, no srpski je prvak zbog slabijeg koeficijenta ipak u nove kvalifikacije morao već od 1. pretkola. Nakon 0:0 u Litvi, u Beogradu je napokon pala Suduva rezultatom 2:1.

Utakmicu je obilježio divljački start desnog beka domaćina Marka Gobeljića, koji je u 60. minuti s dvije noge brutalno pokupio gostujućeg nogometaša Vaidasa Slavickasa. Mađarskom sucu isprva nije bilo baš najjasnije što napraviti, no kada je stigao do šokiranog Litvanca, odmah je izvadio crveni karton braniču Zvezde.

gol expired Hrvatski nogometaš nokautirao sportskog direktora divider

Snimka pokazuje i zašto. Slavickasu je nogu pukla baš kao nekad Eduardu da Silvi. Gostujući igrači navalili su na suca, pa na Gobeljića, koji je odmah znao što je učinio. Nakon utakmice se u društvu suigrača došao ispričati u gostujuću svlačionicu, ali ne znamo kako je bio primljen.

Trener Suduve kiptio je od bijesa nakon susreta te je spomenuo kako se njegov igrač možda nikad neće vratiti nogometu nakon takvog loma noge.

''To je tužno. Nadam se da će Gobeljić dobiti dugu suspenziju. Zbog takvih startova i ozljeda igrači imaju duge pauze, ako se uopće bude i vratio nogometu.''

Ako ne patite od slabijeg želuca, start Gobeljića pogledajte ovdje.

Boban radi na Modrićevu transferu u Milan: Hoće li Luka napustiti Real? Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić slavi pogodak (Foto: AFP) +1 Modrić i suigrač u šoku nakon ispadanja (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider