Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu čestitke

Hajdukov poraz odjeknuo do Arabije, Broza i Ronalda, legenda zavapila: "Pa, zašto baš protiv moga Ajduka"

Gorica je jučer iznenadila Hajduk i pobijedila 2:1, a njezin novi trener Dinko Jeličić prima čestitke i pohvale sa svih strana, pa i iz Saudijske Arabije, točnije Al-Nassra, kluba kojeg je donedavno trenirao, a u kojem nastupaju Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo, dok je Goran Vučević sportski direktor…

Tim Matavž i Marko Livaja (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Novi trener Gorice Dinko Jeličić prima čestitke sa svih strana nakon jučerašnje šokantne pobjede nad Hajdukom u 8. kolu SuperSport HNL-a.

Čestitka je stigla i iz Saudijske Arabije, točnije iz velikog Al-Nassr, njegova dojučerašnjeg kluba u kojem je vodio portugalsku superzvijezdu Cristiana Ronalda, a u kojem odnedavno nastupa i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

„Čestitali su mi ljudi iz kluba, a javio se i se Goran Vučević, sportski direktor Al-Nassra, jedan od najzaslužnijih što sam dobio priliku voditi prvu momčad tog velikog saudijskog kluba u završnici prošle sezone, a prije i toga njihovu omladinsku školu.“

Vučević je legenda Hajduka. Što vam je poručio?

„Pa, čestitao je i zavapio: 'Pa, zašto baš protiv mog Ajduka', ha, ha, ha…“, prepričao nam je Jeličić, čija se pobjeda komentirala i u svlačionici Al-Nassra, zacijelo je došla i do ušiju Brozovića, a i samog Ronalda, kojeg je imao priliku trenirati u desetak utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider