Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet preokret

Dinamu propao transfer Brekala, javlja slavni Romano: On kaže da nije zbog dokumentacije

Hrvatski nogometaš trebao je doći na posudbu do kraja sezone, a bio je čak i na aerodromu.

Josip Brekalo (Foto: Profimedia)

Dinamo se dugo vremena borio za transfer Josipa Brekala iz Fiorentine, no sve se pretvorilo u nevjerojatnu transfer-sapunicu.

Povremeni hrvatski reprezentativac bio je blizu Dinama ovog mjeseca pa je sve naglo propalo, a onda se opet zadnjih par dana zavrtjela priča oko njegovog dolaska.

No, Fabrizio Romano je javio kako je dogovor još jednom propao. Barem zasad, jer do kraja prijelaznog roka je ostalo još vremena.

Josip Brekalo se navodno već bio oprostio od suigrača, rekao im je da odlazi na Maksimir, no u Dinamu nisu u srijedu do deset sati ujutro poslali potrebnu dokumentaciju jer su u to vrijeme razglabali oko budućnosti Sergeja Jakirovića. Tako tvrdi 24sata.

Goran Perkovac Kajba opleo po Perkovcu: "Izvrijeđao je cijelu ligu, ima kompleks Boga ili je teški egocentrik" divider

Brekalo je bio velika želja i navijača kluba, pogotovo nakon teškog poraza od Lokomotive na početku drugog dijela sezone.

Fabrizio Romano objavio što se dogodilo

Hrvatski nogometaš trebao je doći na posudbu do kraja sezone, a bio je čak i na aerodromu kako isti izvor doznaje, ali ništa od velikog povratka.

Priču oko dokumentacije i propalog dogovora ipak je Fabrizio Romano nešto drugačije objasnio, a to je kasnije potvrdio i njegov menadžer Bara.

Čini se kako je sve propalo zbog dolaska novog trenera.

''Upravo propada transfer Josipa Brekala u Dinamo. Postoje problemi s Dinamom usprkos razmjeni dokumenata s Fiorentinom. Dinamo bi mogao promijeniti trenera i to nije bio dio plana. Trenutno su pregovori otkazani.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider