Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
oglasio se

Kajba opleo po Perkovcu: "Izvrijeđao je cijelu ligu, ima kompleks Boga ili je teški egocentrik"

Damir Kajba, bivši dugogodišnji fizioterapeut rukometne reprezentacije, oglasio se nakon debakla rukometaša.

Goran Perkovac (Foto: ante/Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je još jedan debakl u nizu. Hrvatska niti ove godine ne ide u polufinale velikog natjecanja.

Kriza hrvatskog rukometa traje već četiri godine, a nakon debakla izbornik Goran Perkovac najviše je za to okrivio same rukometaše, ponajviše one koji igraju u domaćoj hrvatskoj ligi.

Perkovac je uvjeren da bi i on mogao igrati u domaćem prvenstvu.

"Ma ne, ja sam uvjeren da ću ih ja voditi, ali moraju neki od igrača ipak sami sa sobom odlučiti da ulažu u sebe. Skandinavci i neki drugi u slobodno vrijeme jednostavno uzmu bicikl, planinare, stave bubice i idu, a znate i sami da je naša kultura takva da kada smo slobodni, ne radimo ništa. Naši igrači u velikom dijelu ipak igraju u hrvatskoj ligi, u kojoj bismo možda Valter i ja još mogli igrati. Ništa kod nas osim energetskog dijela nije upitno, dosta znanja imaju, ali kako turnir odmiče, vidite i sami kako izgledamo'', rekao je Perkovac.

Mario Šoštarić VIDEO Razriješen misterij: Evo što to hrvatski rukometaši udišu za vrijeme utakmica divider

Nakon te izjave oglasio se Damir Kajba, bivši dugogodišnji fizioterapeut rukometne reprezentacije.

''Šokiran sam! Nakon što netko na konferenciji za tisak izvrijeđa kompletnu hrvatsku rukometnu Premijer ligu, igrače koji igraju Ligu prvaka na visokoj razini, dolaze na poziv i daju sve od sebe, a nisu motivirani nikakvim novcem i blagodatima, ili ima kompleks Boga ili je teški egocentrik. U životu pa tako i u poslu koji radiš moraš biti spreman odgovarati za učinjeno. Ovdje nisam vidio ni mrvicu samokritike već samo blaćenje onih koji su po mojem skromnom mišljenju najmanje krivi za ovaj debakl.

I kao što bi rekao moj frendek Mioč: "laku noć Hrvatska!!!", napisao je Kajba. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider