Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
voditeljica iznenađena

Dinamovci odbili doći kod Mirte Šurjak dati izjave, to se inače ne događa: "Vrlo nekorektno"

Voditeljica Hajdukove emisije ostala je iznenađena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu četvrtog kola HNL-a Hajduk je na Poljudu s 1:2 izgubio protiv Dinama.

Nakon derbija Stanko Jurić je prvi dao izjave Mirti Šurjak, voditeljici Hajdukove emisije koja se uživo emitira na Facebooku. Nakon Jurića to je napravio i Hari Vukas.

Igrači Dinama su odbili doći kod Mirte Šurjak i prokomentirati derbi na Poljudu, iako su navijači Bijelih navikli da protivnički igrači nakon dvoboja daju svoj komentar u Hajdukovoj emisiji koja je jako gledana.

"Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat", rekla je Mirta.

gol expired Rebić i službeno napravio transfer karijere: Eintracht ga je odlučio prodati divider

Mirtu Šurjak potez igrača Dinama je iznenadio, no nije poznat razlog njihovog odbijanja. "Vrlo nekorektno", prokomentirao je gost Joško Španjić.

Kakvi su vaši dojmovi nakon prvog derbija sezone?

Ukupno glasova:



''Započeli smo dobro utakmicu. Prvih pola sata je bilo solidno. Kod gola su nas izigrali, iako smo trebali napraviti ranije prekršaj. Mislim da nismo bili koncentrirani u zadnjoj trećini. Pokušali smo svim snagama okrenuti'', rekao je Stanko Jurić, a zatim dodao:

''Bez obzira što nismo zabili u prvom dijelu, trebali smo sačuvati nulu do poluvremena. Ne možemo tako lako primiti gol.''

Pogledajte OVDJE od 9:00 kako je Mirta Šurjak komentirala odbijanje igrača Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider