Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dilaver ozlijeđen

Dinamo slomio Goricu: Olmo zabio i asistirao, Lovrić matirao Livakovića

Dinamo je pobijedio Goricu 3:1 u 3. kolu Prve HNL…

Lovro Majer i Dani Olmo (Photo: Luka Stanzl/PIXSELL)

Nogometaši Dinama zadržali su stopostotni učinak u prvoj HNL i nakon 3. kola zahvaljujući 3-1 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Gorice u petak.

Olmo zabio i asistirao

Dinamo je poveo sredinom prvog poluvremena sretnim pogotkom Olma čiji je udarac s više od 20 metara u 22. minuti na putu prema vratima dodirnuo obrambenog igrača Gorice, promijenio smjer i prevario Kahlinu.

Visoke tenzije na treningu PSG-a: Kako je Neymar izgubio tri milijuna eura i zašto se očajnički želi vratiti u Barcelonu Dječak u Neymarovu dresu u fan shopu Barcelone (Foto: AFP) Lionel Messi, Neymar, Dani Alves i Luis Suarez (Foto: AFP) Dybala i Neymar u duelu za loptu (Foto: AFP) +6 Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP)

Na 2-0 povisio je Moro u 57. minuti jakim udarcem glavom nakon kornera kojega je izveo Olmo, dok je treći gol za Dinamo postigao Gojak u 83. minuti nakon odlične akcije Gavranovića i Majera.

Poraz Gorice ublažio je Lovrić koji je sjajno oslobodio dvojice domaćih igrača i potom prizemnim udarcem sa 15-ak metara pogodio suprotni kut Livakovića kojemu je to prvi primljeni pogodak ove sezone.

Ozljeda Dilavera

Modri su na otvorenju utakmice ostali bez pouzdanog stopera Emira Dilavera, koji se ozlijedio u 14. minuti i morao je izaći iz igre. Dilaver je stadion napustio na štakama. Iskrenuo je zglob i pitanje je hoće li biti spreman do prve utakmice s Ferencvarošom u 3. pretkolu Lige prvaka.

Ajax prihvatio ponudu Reala za Van de Beeka: Stiže Nizozemac, Pogba otpada? Donny van de Beek s Tadićem i Huntelaarom (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) Donny van de Beek (Foto: AFP) +1 Donny van de Beek slavi pogodak (Foto: AFP)

Pred 3.000 gledatelja na stadionu u Maksimiru sudio je Zebec iz Cestice. Vodeći Dinamo ima devet bodova, tri više od drugog Hajduka i treće Rijeke koji imaju po utakmicu manje, dok je Gorica četvrta s četiri boda.

REZULTATI 3. KOLA:

Petak:
Dinamo - Gorica 3-1 (Olmo 22, Moro 57, Gojak 83 / Lovrić 86)
Subota:
Istra 1961 - Varaždin (19 sati)
Rijeka - Slaven B. (21 sat)
Nedjelja:
Hajduk - Lokomotiva (18 sati)
Osijek - Inter (20 sati)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider