Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla velika pojačanja

Dinamo spreman za povijesno proljeće, Bjelica zadovoljan: Na raspologanju ima još moćniju momčad

Dinamova momčad sjajno je izgledala u prvom dijelu prvenstva, u kojem je prekinula i Dinamovo polustoljetno prokletstvo i izborila proljeće u Europi. Modri uoči nastavka izgledaju još moćnije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jesen je završio kao najbolji strijelac HNL-a, a onda ostvario transfer u Dinamo i već u debiju zabio prvi pogodak. Komnen Andrić brzo se uklopio u uspješnu modru momčad.

''Ja Dinamo poznajem već godinu i po dana. Odigrao sam nekoliko utakmica protiv njih, tj. sad protiv nas, tako da jako dobro poznajem momke što se tiče igračkog kadra. Naravno, nov sam i još se upoznajem s nekim novim zahtjevima trenera, a nadam se da ću brzo upasti u sistem i mislim da je ovo usputna stanica za nešto još veće."

"Prvi je strijelac prvenstva. Znamo što dobijamo u njemu. Jednog kvalitetnog igrača i kvalitetnog čovjeka, samo se nadam da će biti zdrav i da će nam pomoći u onome što nas očekuje ovog proljeća'', rekao je Bjelica.

Andrić je u Dinamo stigao s 10 postignutih HNL pogodaka, dok ih glavni konkurentni, odličan dvojac Petković - Gavranović, zajedno ima samo jedan više. Andrić se ukupno u 19 nastupa 11 puta upisao u listu strijelaca, Petković sedam puta u 22, a Gavranović osam u 28 utakmica.

Hitan sastanak u Barci: Od najskupljeg pojačanja u povijesti postao najveći problem Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +5 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

"Mislim da mogu još dosta napredovati i učiti od njih pošto su iskusniji od mene, ali također vjerujem u svoje kvalitete i nadam se da ću se nametnuti treneru."

"Gavranović je ozlijeđen, tako da vjerojatno za prve dvije prvenstvene utakmice neće biti na dispoziciji. Vidjet ćemo tko će se nametnuti između Petkovića i Andrića za prve utakmice i kako ćemo startati'', rekao je Bjelica.
Osim Andrićevog dolaska, Bjelicu vesele dobri nastupi igrača koji su dugo bili ozlijeđeni.

"Raduje dobra forma Mora i njegov povratak, isto tako povratak Majera, tu je Šitum koji nije igrao jako puno najesen, Leovac se vraća poslije ozljede. Tako da mogu reći da ekipa dobro izgleda, ali da će za tjedan, dva još bolje izgledati, kada je malo osvježimo i počnemo radit na brzini", zaključio je Bjelica.

Baš u tom brzinskom segmentu igre, Modri su dobili veliko pojačanje - Nigerijca Atiemwena koji će sutra službeno biti predstavljen kao novi igrač Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO REAL - BARCELONA: Poluvrijeme u Madridu, Mbappeu poništili gol

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Krenuo je prvi El Clasico sezone

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH

foto: AFP
UŽIVO Počeo je UFC 308: UFC spektakl u Abu Dhabiju prepun sjajnih boraca 

Uključite se u prijenos >>> bit.ly/UFC_2610
UŽIVO REAL MADRID - BARCELONA: Stigli sastavi za prvi El Clasico ove sezone!

Uključite se u prijenos >>> https://bit.ly/3C1ilIH