Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poklopili im slušalicu

Dinamu prijeti tužba zbog propalog transfera: Ljutiti klub obavijestio FIFA-u

Alžirski mediji prenose da je Dinamo odustao od transfera Yacinea Titraouija te da Dinamo čeka sudska bitka.

Dario Šimić (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Prije više od mjesec pisali smo da je Yacine Titraoui pred vratima Maksimira, i tako je uistinu i bilo.

Mladi alžirski reprezentativac proveo je duži period u Zagrebu, odradio nekoliko treninga s Dinamom i prošao liječnički pregled, ali na kraju nije potpisao ugovor sa zagrebačkim klubom.

Andrija Živković Srpski mediji: ''Živković razbio Hrvate i izbacio ih iz Europe, zavio Splićane u crno'' divider

Zaista čudan slučaj, Titraoui je dugo čekao na vizu za dolazak u Zagreb, a onda kada je došao, iz modrog tabora došle su vijesti da nije prošao liječnički pregled zbog problema s gležnjem.

Alžirci nisu vjerovali što se događa jer je Titraoui je odigrao 35 utakmica prošle sezone bez problema. Odlučili su ga poslati na dva neovisna liječnička pregleda u Hrvatskoj te je na njima ustanovljeno da je s njim sve u redu.

Prvotni dogovor bio je 500 tisuća eura za mladog reprezentativca, ali u Dinamu su odlučili, nakon svih zapleta, nazvati Paradou i još im smanjiti ponudu, možda i u nadi da će ih Alžirci odbiti, ali i na to su pristali.

Hajduk u Solunu Hajduk nije dao ni gola klubu za koji se navijalo na ždrijebu divider

Kao da to sve nije bilo dovoljno, na kraju je stigao poziv iz Maksimirske 128 kojim su obavijestili klub da ipak ne žele kupiti Titraouija. Prema pisanju tamošnjih medija, Alžirci su obavijesti FIFA-u o ponašanju zagrebačkog kluba te zahtijevaju naknadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider